Libnet.ro
UNICEF

00:06

ONU investigheaza violentele Jandarmeriei de la mitingul din 10 august

Adevărul Adevărul,
ONU investigheaza violentele Jandarmeriei de la mitingul din 10 august

Organizatia Natiunilor Unite ONU) a inceput o ancheta cu privire la violentele Jandarmeriei din 10 august si cere explicatii Guvernului Romaniei pentru folosirea fortei impotriva demonstrantilor pasnici, se arata intr-un comunicat al comunitatii comunitatii Declic. continuă pe Adevărul

Comunitatea Declic: ONU investigheaza posibile ncalcari ale drepturilor omului la protestul din 10 august

Organizatia Natiunilor Unite ONU) investigheaza interventia Jandarmeriei de la mitingul din 10 august si cere explicatii Guvernului Romaniei pentru folosirea fortei impotriva demonstrantilor pasnici, spune comunitatea Declic, care in urma protestului diasporei a lansat o petitie prin care cerea investigarea si sanctionarea abuzurilor Jandarmeriei la mitingul din Piata Victoriei. Petitia a adunat peste 80. 000 de semnaturi.

ONU investigheaza posibile incalcari ale drepturilor omului la protestul din 10 august

Organizatia Natiunilor Unite ONU) investigheaza violentele Jandarmeriei de la protestul Diasporei, desfasurat pe 10 august, in Piata Victoriei. Informatia a fost facuta publica de comunitatea Declic, care a lansat o petitie in acest sens in august 2018.

ONU ancheteaza violentele Jandarmeriei de la protestul diasporei

Organizatia Natiunilor Unite ONU) a inceput o ancheta cu privire la violentele Jandarmeriei din 10 august si cere explicatii Guvernului Romaniei pentru folosirea fortei impotriva demonstrantilor pasnici.

Procurorii au clasat plangerile penale facute de jandarmi si un deputat PSD impotriva a trei protestatari de la mitingul diasporei din 10 august

Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti a clasat dosarul constituit in urma plangerilor depuse de Jandarmerie si de Vlad Bontea, deputat PSD de Mehedinti, impotriva a trei protestatari dupa mitingul diasporei din 10 august.

Aproape toate documentele privind protestul din 10 august au fost declasificate

Sapte din cele opt documente referitoare la protestul din 10 august din Piata Victoriei au fost declasificate, potrivit unor surse oficiale, citate de Agerpres.

ONU a cerut EXPLICATII Guvernului Romaniei cu privire la violentele Jandarmeriei din 10 august. Ce spune ministrul de interne

Organizatia Natiunilor Unite ONU) investigheaza violentele Jandarmeriei din 10 august si a solicitat explicatii Guvernului Romaniei cu privire la folosirea fortei impotriva demonstrantilor pasnici si pe.

Surse: Sapte din cele opt documente despre protestul din 10 august au fost declasificate

Sapte din cele opt documente referitoare la protestul din 10 august din Piata Victoriei au fost declasificate, au declarat pentru MEDIAFAX surse din Ministerul Afacerilor Interne. in septembrie 2018, procurorul.

Majoritatea documentelor privind protestul din 10 august din Piata Victoriei, declasificate

Sapte din cele opt documente referitoare la protestul din 10 august din Piata Victoriei au fost declasificate, potrivit Agerpres, care citeaza surse oficiale.

Documente importante privind protestul din 10 august, declasificate. SURSE: Liviu Dragnea stia scenariul diversiunilor cu cateva zile inainte de manifestatie (VIDEO)

Aproape toate documentele Ministerului Afacerilor Interne legate de protestul din 10 august au fost declasificate! Printre acestea se numara si raportul referitor la interventia fortelor de ordine pentru reprimarea.

Majoritatea documentelor oficiale referitoare la evenimentele care au avut loc la protestul din 10 august din Piata Victoriei, declasificate

Sapte din cele opt documente referitoare la protestul din 10 august din Piata Victoriei au fost declasificate, potrivit unor surse oficiale. Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, anunta la Parlament anul trecut ca Parchetul a solicitat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )