Libnet.ro
UNICEF

09:00

ONU: Ultimii trei ani au fost cei mai caldurosi din istorie. Vremea extrema si dezastrele climatice au generat pagube record

Adevărul Adevărul,
ONU: Ultimii trei ani au fost cei mai caldurosi din istorie. Vremea extrema si dezastrele climatice au generat pagube record

Ultimii trei ani au fost cei mai caldurosi din istoria masuratorilor meteo, a anuntat Organizatia Meteorologica Mondiala WMO), un organism specializat al ONU. in 2017, temperatura medie globala a fost cu 1,1 grade Celsius peste nivelul inregistrat inainte de Revolutia Industriala. Recordul de temperatura a fost inregistrat in 2016, iar in 2017 si 2015 datele au fost similare. continuă pe Adevărul

Ultimii trei ani sunt cei mai calzi inregistrati vreodata (ONU)

Ultimii trei ani sunt cei mai calzi inregistrati vreodata si ritmul incalzirii globale constatat in aceasta perioada este exceptional, a avertizat joi ONU, potrivit AFP.

Statistica alarmanta. Ultimii trei ani au fost cei mai caldurosi din istoria masuratorilor meteo

Ultimii trei ani au fost cei mai caldurosi din istoria masuratorilor meteo, a anuntat joi Organizatia Meteorologica Mondiala WMO), un organism specializat al ONU, relateaza site-ul agentiei.

ONU AVERTIZEAZA! Ritmul iNCALZIRII GLOBALE este alarmant

ONU a avertizat ca ritmul incalzirii globale este alarmant, utimii trei ani fiind cei mai calzi de pana acum. incalzirea se datoreaza concentratiilor atmosferice de gaze cu efect de sera, a.

Femeia cu CEI MAI FRUMOSI SANI DIN LUME a ajuns in Romania! (VIDEO INCENDIAR)

Femeia cu cei mai frumosi sani din lume a venit in Romania. Frumoasa Emily Ratajkowski, 26 de ani, filmeaza pe platourile la Castel Film un proiect care ar putea avea numele Welcome.

A mancat in fiecare zi 13 castroane cu cereale si lapte timp de trei ani. Este incredibil ce s-a intamplat cu barbatul (FOTO)

Timp de trei ani, a mancat in fiecare zi 13 castroane cu cereale si lapte. Philip Patrick, in varsta de 19 ani, era un tanar sanatos pana a plecat de acasa, in urma.

Unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri din Gorj a murit in urma unui infarct

Florin Paduraru, unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri din judetul Gorj, a murit, astazi, in urma unui infarct.

BBC: Donald Trump, unul dintre cei mai putin populari presedinti din epoca moderna

Donald Trump a promis sa schimbe fata politicii americane si sa transfere puterea inapoi oamenilor. Dupa 12 luni de la investirea in functia de presedinte al SUA,BBCface un rezumat al reusitelor si nereusitelor sale. Trump este unul dintre cei mai putin populari presedinti din epoca moderna.

Anul 2017 a fost in topul celor mai caldurosi ani din toate timpurile

Spre surprinderea celor care sunt siguri ca incalzirea globala este un mit inventat de chinezi, oamenii de stiinta au confirmat ca 2017 a fost un an semnificativ mai cald decat in trecut. Discutiile despre incalzirea globala pot devia cu usurinta in penibil, cand un presedinte ca Donald Trump afirma ca fenomenul global este imposibil, atunci [].

Vanzarile europene de masini s-au ridicat la maximul ultimilor 10 ani. Logan MCV Stepway, printre SUV-urile care atrag cei mai multi clienti

Vanzarile europene de masini au atins un nivel record al ultimilor 10 ani, in 2017, pe fondul unei mai mari cresteri economice care a sporit increderea consumatorilor, cei care propulseaza cererea fiind SUV-urile producatorilor francezi Peugeot si Renault, dar si autoturismele competitorului italian Alfa Romeo si ale rivalului japonez Toyota, scrie Bloomberg.

Doliu in lumea cinematografiei! A murit unul dintre cei mai apreciati regizori...

Lumea cinematografiei este din nou in doliu. Regizorul si scenaristul american Hugh Wilson, cel care a realizat cunoscuta comedie Academia de Politie, a murit la varsta de 74 de ani,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2491 seconds )