Libnet.ro
UNICEF

00:06

ONU a votat pentru retragerea trupelor ruse de pe teritoriul Republicii Moldova

Adevărul Adevărul,
ONU a votat pentru retragerea trupelor ruse de pe teritoriul Republicii Moldova

Adunarea Generala ONU a votat proiectul de rezolutie propus de Republica Moldova privind Retragerea completa si neconditionata a fortelor militare straine de pe teritoriul Republicii Moldova. Documentul a fost votat de 64 de state, contra s-au expus 15, iar 83 de state s-au abtinut. Dezbaterea documentului a avut loc vineri, 22 iunie, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Decizie istorica pentru Republica Moldova: ONU a votat retragerea trupelor ruse din Transnistria (VIDEO)

Rezolutia privind retragerea trupelor ruse de ocupatie din Transnistria a fost votata de Organizatia Natiunilor Unite, proiectul fiind prezentat de ministrul de Externe al Republicii Moldova, Tudor.

MAE rus denunta rezolutia ONU privind retragerea trupelor rusesti din Transnistria

Ministerul de Externe rus a denuntat rezolutia adoptata de Adunarea Generala a ONU privind retragerea trupelor ruse stationate de mai bine de 26 de ani in Republica Moldova, respectiv in Transnistria, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Moldova solicita sprijin statelor participante la OSCE pentru retragerea trupelor straine

Republica Moldova a solicitat statelor participante la OSCE sa sustina la ONU rezolutia privind retragerea trupelor si munitiilor rusesti de pe teritoriul sau.

Igor Dodon, dupa votarea rezolutiei la ONU: Guvernul a comis un nou gest ostil antirusesc

Presedintele Igor Dodon sustine ca Guvernul de la Chisinau, controlat de Partidul Democrat, a comis un nou gest ostil antirusesc, initiind procedura de votare a rezolutiei privind retragerea trupelor ruse de pe teritoriul Republicii Moldova la ONU.

Dezbatere: Sustinerea de catre ONU a retragerii trupelor ruse din Moldova, un succes al diplomatiei

Sustinerea de catre ONU a retragerii trupelor rusesti de pe teritoriul regiunii transnistrene este un fapt istoric, este un lucru mult dorit de guvernarea actuala. Totodata, acesta inseamna o victorie a diplomatiei moldovenesti. Opiniile au fost exprimate in cadrul emisiunii Fabrika de la Publika TV, transmite IPN.

Senatorii juristi au votat pentru ridicarea imunitatii conducerii BNR

Senatorii din Comisia Juridica au votat, ieri, ca membrii Consiliului de administratie al Bancii Nationale a Romaniei BNR) sa raspunda civil si penal in fata legii, a anuntat senatorul ALDE Daniel Catalin Zamfir, initiatorul proiectului legislativ.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )