Libnet.ro
UNICEF

11:45

Opel Grandland X, oferit la un pret special in Romania

Auto Ro Auto Ro,
Opel Grandland X, oferit la un pret special in Romania

Cel mai spatios SUV din oferta Opel se vinde acum, in cadrul unei campanii de lansare, la un pret special: 17. 578 Euro cu TVA inclus, pret de pornire. Pentru acesti bani primesti un motor de 1. 2 litri Turbo, pe benzina, care ofera 130 cp, cuplat unei transmisii manuale cu 6 rapoarte. continuă pe Auto Ro

Euronews despre vizita premierului japonez: E cineva acolo? Shinzo Abe si-a ales cel mai prost moment sa viziteze Romania

E cineva acolo? Shinzo Abe si-a ales cel mai prost moment sa viziteze Romania, a scris, marti, Euronews, despre vizita premierului japonez, care a sosit in Romania imediat dupa ce Mihai Tudose a parasit Guvernul. Premierul japonez Shinzo Abe a calatorit 8. 700 de kilometri pentru a face o vizita istorica in Romania - doar pentru a afla ca omologul sau nu a fost acolo pentru a-l intampina.

VIDEO This is Romania, filmul fabulos ajuns in finala internationala pentru Cel mai bun video de prezentare a unei tari

Un video de promovare a Romaniei concureaza alaturi de Islanda, Columbia, Maroc si Croatia la Categoria Cel mai bun video de prezentare a unei tari, pe renumita platforma AirVuz.

Cum prepari cel mai delicios vin fiert

Fiindca a revenit gerul, va recomandam ceva de sezon. De regula cu totii credem ca tot ce trebuie sa faci pentru a obtine cel mai bun vin fiert e sa-l dai putin intr-un clocot, adaugi zahar si ceva.

Ce se intampla la Cernobil, la trei decenii de la cel mai grav accident nuclear din istorie

Dupa mai bine de trei decenii de la cel mai grav accident nuclear din istorie, in interiorul zonei de excludere din jurul centralei atomice de la Cernobil, va fi amenajat un parc fotovoltaic, capabil sa produca un.

FOTO Cum arata viata in cel mai rece oras de pe planeta

Dincolo de cei doi poli binecunoscuti, Pamantul are si un pol urban al frigului; nu ar trebui sa te mire ca cel mai rece oras din lume este in Rusia. Rusia este cea mai mare tara din lume, iar mare parte din suprafata se gaseste in zone friguroase ale planetei. Daca n-ar fi Siberia, Rusia [].

Cel mai scump smartwatch nu va deveni inutil peste doi ani

In teorie, este o inconstienta sa investesti bani in cel mai scump smartwatch, dar Tag Heuer a gasit o solutie inspirata pentru imbatranirea hardware-ului. Ceasurile inteligente, la fel ca smartphone-urile sau laptopurile, se uzeaza iremediabil in timp. incepand cu bateria care devine inutila si terminand cu procesorul ce pare sa devina mai lent, nu prea [].

Al cincelea cel mai mare diamant din lume a fost descoperit si valoreaza 40 de milioane de dolari

Al cincelea cel mai mare diamant din lume a fost descoperit intr-o mina din Lesotho si ar putea valora 40 de milioane de dolari, a afirmat producatorul global de diamante Gem Diamonds, potrivitGizmodo.

Cel mai mare dezastru al Armatei Romane. Cum au pierit peste 150.000 de soldati romani in fata tancurilor rusesti

Luptele de la Cotul Donului si Stepa Calmuca din cadrul bataliei de la Stalingrad reprezinta cel mai mare dezastru din istoria militara a romanilor. Peste 150. 000 de soldati lasati fara armament corespunzator si fara echipament de iarna au fost pur si simplu spulberati de blindatele si trupele rusesti.

VIDEO Tottenham - Everton 4-0/ Harry Kane a reusit o dubla si a devenit cel mai bun marcator al lui Tottenham in Premier League

Tottenham s-a impus categoric in meciul disputat pe teren propriu contra lui Everton, scor 4-0, in etapa cu numarul XXIII din campionatul Angliei. Harry Kane a reusit o dubla si a devenit cel mai bun marcator in Premier League din istoria lui Tottenham: are 98 de goluri, cu unul mai mult decat Teddy Sheringham.

Euronews: E cineva acasa? Shinzo Abe si-a ales cel mai prost moment pentru vizita in Romania

Premierul japonez Shinzo Abe a calatorit aproape 9. 000 de kilometri pentru o vizita istorica in Romania, doar pentru a descoperi ca omologul sau nu a fost aici sa il intampine,.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )