Libnet.ro
UNICEF

15:00

US Open: Elina Svitolina, eliminata n optimi - Simona Halep va avea un avans de peste 2000 de puncte n clasamentul WTA

Hotnews Hotnews,
 US Open: Elina Svitolina, eliminata n optimi - Simona Halep va avea un avans de peste 2000 de puncte n clasamentul WTA

Anastasija Sevastova, locul 18 WTA, a eliminat-o in optimi 6-3, 1-6, 6-0) pe ucraineanca Elina Svitolina, locul 7 WTA, dupa un meci care a durat o ora si 21 de minute. in urma acestui rezultat, Simona Halep va pastra un avans de peste 2000 de puncte in fruntea ierarhiei mondiale si dupa incheierea ultimului Grand Slam al anului. continuă pe Hotnews

VIDEO US Open: Elina Svitolina, eliminata n optimi - Simona Halep va avea un avans de peste 2000 de puncte n clasamentul WTA

Anastasija Sevastova, locul 18 WTA, a eliminat-o in optimi 6-3, 1-6, 6-0) pe ucraineanca Elina Svitolina, locul 7 WTA, dupa un meci care a durat o ora si 21 de minute. in urma acestui rezultat, Simona Halep va pastra un avans de peste 2000 de puncte in fruntea ierarhiei mondiale si dupa incheierea ultimului Grand Slam al anului.

US Open: Serena Williams, in sferturi, Elina Svitolina, eliminata in optimi. Simona Halep va pastra peste 2.000 de puncte avans in clasamentul WTA

Serena Williams, locul 26 WTA, s-a calificat, duminica, pentru a XV-a oara in sferturile de finala ale US Open, dupa ce a invins-o, cu scorul de 6-0, 4-6, 6-3, pe estona Kaia Kanepi, locul 44 WTA.

Cine este jucatoarea care se poate apropia cel mai mult de Simona Halep in clasamentul WTA dupa US Open

Simona Halep a fost eliminata in primul tur la US Open, ultimul Grand Slam al anului, dar nu poate pierde locul 1 WTA.

Simona Halep, criticata dur de o legenda a tenisului feminin

Eliminata din primul tur de la US Open, Simona Halep a dezamagit legendele tenisului, precum Chris Evert sau Martina Navratilova. Ma gandeam ca Simona va da tot ce are mai bun dupa ce a distrus acea racheta,.

Martina Navratilova, despre Simona Halep: Nu mai inteleg nimic! Sa ne arate de ce e pe primul loc!

Eliminata din primul tur de la US Open, Simona Halep a dezamagit legendele tenisului, precum Chris Evert sau Martina Navratilova.

Gest important pe care il face Darren Cahill pentru Simona Halep

Simona Halep a fost eliminata in primul tur al turneului de la US Open, unde a pierdut in fata estoniencei Kaia Kanepi.

Simona Halep s-a intors acasa si a clarificat situatia relatiei cu Darren Cahill. Ce se va intampla cu australianul

Simona Halep a revenit in Romania dupa prestatia dezamagitoare de la US Open, acolo unde a fost eliminata chiar in primul tur.

Opinie transanta despre Simona Halep: Daca ar fi avut talentul lui Ilie Nastase si ar fi aratat ca Demi Moore, romanii ar fi neglijat talentul si ar fi zis ca-i curva

Simona Halep a for eliminata in primul tur la US Open, dar continua sa fie numarul 1 mondial, pozitie pe care a inregistrat deja 43 de saptamani.

FOTO Cat costa o camera la celebrul hotel in care a stat Simona Halep la New York

Simona Halep nu a zabovit prea mult la New York, fiind eliminata in primul tur la turneului de la US Open, ultimul Grand Slam al anului.

US Open: Caroline Wozniacki, nvinsa n turul doi - Simona Halep, avans important n fruntea ierarhiei WTA

Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, a parasit turneul de la US Open inca din turul al doilea, daneza fiind invinsa de Lesia Tsurenko Ucraina - 36 WTA). in urma acestui rezultat, Simona Halep va ramane cu un avans important in fruntea ierarhiei WTA, daneza fiind principala urmaritoare inainte de startul ultimului Grand Slam al anului.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )