Libnet.ro
UNICEF

12:30

US Open: Naomi Osaka si face curaj nainte de finala cu Serena Williams: Nu ma gndesc ca este mult mai buna ca la Miami

Hotnews Hotnews,
 US Open: Naomi Osaka si face curaj nainte de finala cu Serena Williams: Nu ma gndesc ca este mult mai buna ca la Miami

Japoneza Naomi Osaka o intalneste a doua oara pe americanca Serena Williams, in finala US Open, dupa ce a castigat partida din primul tur al Miami Open, in martie, cu scorul de 6-3, 6-2. Atunci, fostul lider WTA era la al patrulea meci dupa ce a nascut, acum este la a doua finala de Grand Slam consecutiva dupa cea de la Wimbledon). continuă pe Hotnews

VIDEO US Open: Naomi Osaka s-a calificat n prima semifinala de Grand Slam din cariera

Jucatoarea japoneza, Naomi Osaka, a trecut in sferturile US Open de ucrainianca Lesia Tsurenko, scor 6-1, 6-1, si a devenit prima jucatoare din Japonia care a reusit performanta de a ajunge in semifinalele unui turneu de Grand Slam dupa mai mult de 20 de ani, dupa ce Kimiko Date s-a calificat in semifinale la Wimbledon in 1996.

VIDEO US Open: Serena Williams si Naomi Osaka se vor ntlni n finala de la New York

Nu a fost loc de surprize in prima semifinala de la US Open, Serena Williams cedand doar trei game-uri in meciul cu Anastasija Sevastova 6-3, 6-0). in a doua partida a sesiunii de seara de pe Arthur Ashe, Naomi Osaka a invins-o pe Madison Keys favorita gazdelor si finalista la editia din 2017 a competitiei americane), scor 6-2, 6-4.

Finala inedita la US Open: Serena Williams contra Naomi Osaka

Pentru a noua oara in cariera Serena Williams va evolua cu trofeul pe masa la US Open, turneul de casa pe care nu l-a mai castigat de patru ani.

Cel mai simpatic interviu: Ce a putut sa zica Naomi Osaka dupa calificarea in finala de la US Open. Mesaj pentru Serena

Japoneza de 20 de ani s-a bucurat ca un copil, dupa ce a trecut de Madison Keys 14 WTA). Pentru ea urmeaza intalnirea cu idolul ei.

US Open: Madison Keys si Naomi Osaka s-au calificat n sferturi

Sportiva japoneza Naomi Osak s-a calificat in sferturi la un turneu de Grand Slam pentru prima oara in cariera, dupa ce a ajuns in aceasta faza a competitiei la US Open, potrivit News. ro. Madison Keys, finalista in 2017, s-a calificat in sferturi la US Open, dupa ce a trecut de slovaca Dominika Cibulkova cu 6-1, 6-3.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )