Libnet.ro
UNICEF

10:30

OPINII Spre un Black Friday unic de 365 zile pe an

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OPINII Spre un Black Friday unic de 365 zile pe an

Unul dintre marile magazine online tocmai a anuntat demararea campaniei de Black Friday care se va derula in acest an intre 23 octombrie si 30 noiembrie. continuă pe Ziarul Bursa

Black Friday 2020. Cele mai mari reduceri de pe Altex

Black Friday, cel mai asteptat eveniment de shopping al anului, va avea loc pe data de 15 noiembrie la Altex, unul dintre cei mai mari retailer online din Romania. O metoda buna de a economisi, este.

Black Friday 2020. Unde gasesti cele mai ieftine laptopuri

Sarbatoarea de Black Friday se bucura de un succes urias in Romania, fiind una dintre zilele in care oamenii aleg sa achizitioneze electrocasnice, laptopuri, carti, vacante sau produse de infrumusetare la.

Black Friday 2020. Unde gasesti cele mai ieftine telefoane Samsung

Anul 2020 ne aduce editia cu numarul 10 a campaniei Black Friday, iar dupa cum era de asteptat, eMAG este retailerul care anunta data desfasurarii acestui eveniment de shopping, data pe care si ceilalti o.

Business report: De ce trebuia reziliat contractul cu Topolinski. Nume de cod ENESCU. Din culisele esecului Romaniei de a cumpara afacerile CEZ. Cei trei tineri care incearca sa ne fereasca de tepele de Black Friday

De ce trebuia reziliat contractul cu Topolinski. Afaceristul ameninta jurnalisti * Nume de cod ENESCU. Din culisele esecului statului roman de a cumpara afacerile CEZ din Romania * Cine sunt cei trei tineri care incearca sa ne fereasca de tepele de Black Friday * Programul de guvernare PSD: 2021 vs 2016. Unde au disparut marile proiecte de investitii * Blue Air a primit prima transa dintr-un credit de 300 de milioane de lei * CNIPMMR propune 11 masuri si 60 de proiecte pentru dezvoltarea economiei nationale * 10 cele mai importante legi pe care le pregateste Comisia Europeana * Oferta fiscala a Aliantei USR-PLUS, explicata de Claudiu Nasui * Romania semneaza acord si cu Franta pentru extinderea si retehnologizarea Cernavoda, dupa cel cu SUA * Ajutoarele de stat de 2. 000 Euro: Reprezentantii patronilor IMM au discutat cu cei de la Ministerul Economiei si au unele cerinte.

Black Friday 2020. Unde gasesti cele mai bune promotii la Xbox

Black Friday este programat anul acesta pe 13 noiembrie 2020. Ca in fiecare an milioane de produse vor avea preturi reduse iar marile companii se vor intrece in oferte. Cele mai bune promotii la.

Cum procedezi daca ai fost inselat cu reduceri false de Black Friday in 2020

Asteptat cu nerabdare, Black Friday se poate transforma intr-un adevarat cosmar, daca nu va luati toate masurile de precautie. in apropierea Vinerei negre, Autoritatea Nationala pentru Protectia.

Black Friday 2020. Cele mai mari reduceri de pe eMag

Black Friday la eMAG are loc pe 13 noiembrie in acest an, fiind evenimentul de shopping cu cele mai multe oferte si reduceri pregatite special pentru aceasta zicunoscutadrept Vinerea.

Functia Google care vine la fix pentru Black Friday: cum sa nu-ti iei teapa cu asa-zisele reduceri

Black Friday e un eveniment care anual atrage multi internauti aflati in cautare de reduceri substantiale. Numai ca, de multe ori, ofertele comerciantilor sunt inselatoare. Google sustine.

Black Friday 2020. Unde gasesti cel mai ieftin iPhone

Vinerea neagra se apropie cu pasi repezi, iar romanii dornici de cumparaturi si-au pregatit deja listele de dorinte. Unul dintre produsele preferate cu aceasta ocazie sunt telefoanele mobile, pe lista de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )