Libnet.ro
UNICEF

01:05

Opozitia a depus motiunea de cenzura. Citu: Purtam negocieri pana in ultimul moment. Turcescu: E o radiografie a starii deplorabile in care se afla Romania

Adevărul Adevărul,
Opozitia a depus motiunea de cenzura. Citu: Purtam negocieri pana in ultimul moment. Turcescu: E o radiografie a starii deplorabile in care se afla Romania

Partidele din Opoztie au depus motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila. Documentul e semnat de 163 de parlamentari din PNL, USR, PMP si Pro Romania. Pentru a trece motiunea, Opozitia trebuie sa stranga 233 de voturi. continuă pe Adevărul

Opozitia a depus motiunea de cenzura impotriva Guvernului. Cate semnaturi a strans

PNL, USR si PMP au depus miercuri motiunea de cenzura impotriva Guvernului, strangand doar 163 de semnaturi, cu doua mai putin chiar decat majoritatea din Camera Deputatilor. De la ora 14. 00, Premierul Viorica Dancila va prezenta in plenul reunit al Parlamentului programul Executivului privind presedintia Consiliului UE.

Cand depune Opozitia motiunea de cenzura impotriva Guvernului: Ajunge! Guvernul Dragnea Dancila este rusinea Romaniei

Liderul de grup al liberalilor din Camera Deputatilor, Raluca Turcan, a anuntat, miercuri, ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila va fi depusa vineri si se va intitula Ajunge! Guvernul Dragnea Dancila este rusinea Romaniei. Guvernul poate sa cada, totul este o chestiune de vointa politica, a spus Turcan, sustinuta fiind de liderii PMP si USR.

Dancila, chemata in Parlament, in ziua care Opozitia depune motiunea de cenzura

Calin Popescu-Tariceanu a declarat, marti, ca premierul Viorica Dancila va fi chemata in plenul Parlamentului miercuri, exact in ziua in care Opozitia vrea sa depuna motiunea de cenzura.

Opozitia a depus motiunea de cenzura. De ce nu a venit cu propunere de premier

Opozitia a depus, vineri, motiunea de cenzura Ajunge! Guvernul Dragnea - Dancila, rusinea Romaniei!, demersul fiind semnat de 163 de parlamentari. Actul a fost depus de senatorul PNL Florin Citu, deputul USR Ionut Mosteanu si deputatul PMP.

Prima reactie din PSD dupa ce opozitia a depus motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila: E o bataie de joc

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache PSD) a vorbit, vineri,despre motiunea de cenzura depusa impotriva Guvernului Dancila. Motiunea va fi citita luni dupa-amiaza, incepand cu.

Opozitia a depus motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila! Daca respectam Romania, este momentul sa trimitem Guvernul Dancila acasa

Mai multi reprezentanti ai partidelor din opozitie au depus, vineri, motiunea de cenzura Ajunge! Guvernul Dragnea - Dancila, rusinea Romaniei!. Declaratie surprinzatoare din partea unui lider.

Ajunge! Guvernul Dragnea - Dancila, rusinea Romaniei!: Opozitia a depus motiunea de cenzura

Opozitia a depus vineri la Parlament motiunea de cenzura impotriva guvernului PSD-ALDE. Intitulata Ajunge! Guvernul Dragnea - Dancila, rusinea Romaniei!, aceasta a fost semnata de 163 de parlamentari, dar va.

Ajunge! Guvernul Dragnea - Dancila, rusinea Romaniei!: Opozitia a depus motiunea de cenzura (VIDEO)

Opozitia a depus vineri la Parlament motiunea de cenzura impotriva guvernului PSD-ALDE. Intitulata Ajunge! Guvernul Dragnea - Dancila, rusinea Romaniei!, aceasta a fost semnata de 163 de parlamentari, dar va.

USR-istii s-au pozat cu Dancila pentru pace si consens, in ziua in care OPOZITIA a depus MOTIUNEA DE CENZURA impotriva Executivului PSD (FOTO)

USR a facut o miscare suprinzatoare, vineri, in ziua depunerii motiunii de cenzura impotriva Guvernului de catre opozitie. USR-isii condusi de Dan Barna au mers la Palatul Victoria pentru a se intalni cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )