Libnet.ro
UNICEF

11:00

Opozitia a depus proiectul pentru modificarea Constitutiei: ,,Are mari sanse

România Liberă România Liberă,
Opozitia a depus proiectul pentru modificarea Constitutiei: ,,Are mari sanse

Partidele parlamentare de opozitie au depus luni, la Parlament, proiectul de modificare a Constituti. continuă pe România Liberă

Ludovic Orban propune ca referendumul pentru modificarea Constitutiei pe tema Justitiei sa fie organizat simultan cu alegerile prezidentiale

Liderul PNL Ludovic Orban propune ca referendumul pentru modificarea Constitutiei, care urmeaza sa transpuna in lege referendumul pe Justitie, sa fie organizat odata cu primul sau cu al doilea tur al alegerilor prezidentiale din toamna. CCR a validat joi referendumul pe Justitie, initiat de presedintele Klaus Iohannis si validat intr-o proportie covarsitoare de romani 80%).

Logodnica lui Radu Mazare a depus dosarul pentru casatorie. Ce a spus despre rochia de nunta

Logodnica lui Radu Mazare a depus astazi, 28 iunie, dosarul pentru casatorie la primarie. Ce declaratii a facut Roxana Mihalache despre nunta celor doi? Logodnica lui Radu Mazare a depus dosarul pentru casatorie Logodnica lui Radu Mazare s-a prezentat astazi, 28 iunie, la sediul Primariei Sectorului 5 pentru a putea depune dosarul pentru cununia civila .

LA PARLAMENT: PNL si USR au depus proiectul de revizuire a Constitutiei

PNL si USR au depus, astazi, la Parlament proiectul de revizuire a Constitutiei, care transpune rezultele referendumului din 26 mai, precum si Initiativa Fara penali in functii publice.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )