Libnet.ro
UNICEF

17:45

Opt dintre candidatii la alegerile locale de duminica au verdicte de colaboratori ai Securitatii - CNSAS

Hotnews Hotnews,
 Opt dintre candidatii la alegerile locale de duminica au verdicte de colaboratori ai Securitatii - CNSAS

Opt dintre candidatii la alegerile locale de duminica au verdicte de colaboratori ai Securitatii emise de Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS), iar in cazul a cinci dintre ei exista decizii definitive ale instantelor, potrivit CNSAS. continuă pe Hotnews

CNSAS: Opt candidati la alegerile locale, colaboratori ai Securitatii

Opt candidati la alegerile locale au verdicte de colaboratori ai Securitatii emise de Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii. Cinci dintre acestia sunt confirmati prin decizii definitive ale instantelor ca au facut politie politica, coform unui comunicat de presa.

Opt candidati in alegerile locale au colaborat cu Securitatea. Cap de lista: Traian Basescu

Colegiul CNSAS a anuntat ca a inceput verificarea candidatilor pentru alegerile locale din 27 septem.

CNSAS: Pentru 8 candidati la alegerile locale exista decizii ale instantelor privind calitatea de colaborator al Securitatii, inclusiv pentru Basescu

Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii a transmis joi, intr-un comunicat de presa ca opt candidati la alegerile locale au decizii privind calitatea de colaborator al Securitatii, dintre care cinci au decizii definitive castigate in instanta de CNSAS. Printre cei opt se numara si fostul presedinte Traian Basescu, candidatul PMP la Primaria Capitalei, al carui proces este in curs de solutionare la Curtea Suprema.

Alegeri locale 2020. Ce candidati au fost colaboratori ai Securitatii. Traian Basescu, cap de lista

Alegeri Locale 2020. Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii a dezvaluit numele candidatilor care au fost colaboratori ai Securitatii in perioada comunista. Traian Basescu se afla pe lista! Candidati la Alegeri Locale 2020, colaboratori ai Securitatii Un comunicat de presa din partea Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii dezvaluie ca opt dintre candidatii la Alegerile .

8 candidati la alegerile locale au calitatea de colaboratori ai Securitatii! Cinci dintre acestia au decizii definitive!

Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS) informeaza ca 8 dintre candidatii la alegerile locale, printre care si fostul presedinte, Traian Basescu, au calitatea de colaboratori ai Securitatii. CNSAS spune ca a primit doar o parte din liste din judete, municipii si sectoare ale Capitalei.

Cum arata buletinele de vot la alegerile locale 2020

Au mai ramas patru zile pana la momentul algerilor locale de anul acesta, iar candidatii sunt intr-o cursa acerba pentru a convinge electoratul sa puna stampila pe numele lor. Cum arata buletinul de vot din Bucuresti, precum si care este ordinea candidatilor si a partidelor, aflati in randurile de mai jos. Alegeri locale 2020. Cum .

De ce merg duminica sa votez la alegerile locale 2020? Sociologul Gelu Duminica, invitat la interviurile HotNews Live, miercuri, de la ora 16.00

De ce este important sa votezi la alegerile locale, de ce absenteismul la vot este mare in randul tinerilor sau ce se poate face astfel incat categoriile vulnerabile sa nu devina masa de manevra la alegeri? Sunt intrebari la care vom incerca sa raspundem la interviurile HotNews Live, al caror invitat va fi sociologul Gelu Duminica, miercuri, de la ora 16.

De ce merg duminica sa votez la alegerile locale 2020? Cum raspund oamenii de afaceri din consultanta, auto, transporturi si food

Pentru a concura intr-o piata cu adevarat libera, firmele au nevoie de eficienta. Iar eficienta apare intr-un oras modern, cu trafic si timp de deplasare decent, parcari, digitalizarea administratiei publice, apa calda, spitale etc. Asa motiveaza unii oameni de afaceri motivul pentru care alegerile locale conteaza enorm pentru businessul lor. Altii aduc alte argumente: Orice investitor evalueaza deciziile de investitii in functie de deschiderea autoritatilor catre business si de buna administrare a orasului. Nu pot sa uit de frustrarile pe care le-am avut in negocierile cu aeroporturile din tara in subordinea consiliilor judetene), de celebra taxa de liniste a lui Mazare, spune intr-o discutie cu HotNews un alt antreprenor. Vezi in articol cum au raspuns oamenii de afaceri la doua intrebari adresate de HotNews: Daca vor merge la vot si de ce conteaza alegerile locale pentru afacerile pe care le au.

De ce merg duminica sa votez la alegerile locale 2020? Profesorul Daniel David, invitat la interviurile HotNews Live, marti, de la ora 16.30

Inainte de Revolutie nu contau deloc. De 30 de ani incoace, alegerile locale au fost pentru multi politicieni doar o rampa de lansare pentru politica mare. Sau un mijloc de imbogatire. Acesta este, poate, si motivul pentru care de multe ori nici tu nu le-ai luat in serios. Asa am ramas in continuare cu scoli cu WC-ul in curte, cu sate fara drumuri sau canalizare, rupte de restul lumii, si cu orase sufocate de trafic, de poluare si de gunoaie. Ai simtit si tu ca viata ta de zi cu zi depinde in cea mai mare masura de alegerile locale. HotNews. ro incepe, de marti, o serie de interviuri cu oameni din diferite domenii, care incearca sa explice de ce e imporant sa-ti alegi singur primarul si consilierii locali. Altfel, la fel ca pana acum, vor decide altii in locul tau. Marti, de la ora 16. 00, invitatul interviurilor HotNews. live este profesorul Daniel David, rectorul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.

Cum afli sectia de vot la care esti arondat pentru alegerile locale 2020 si adresa acesteia

Autoritatea Electorala Permanenta a stabilit lista finala numerotarea sectiilor de vot, dar si sediile acestora, pentru alegerile locale din 2020. Pentru scrutinul de duminica, 27 septembrie au fost organizate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )