Libnet.ro
UNICEF

15:30

Opt organizatii cer numirea unui nou presedinte la ASF: Daniel Zamfir ar fi cel mai potrivit candidat - sustin acestea

Hotnews Hotnews,
 Opt organizatii cer numirea unui nou presedinte la ASF: Daniel Zamfir ar fi cel mai potrivit candidat - sustin acestea

Opt organizatii care reprezinta consumatori, transportatori auto, brokeri in asigurari ori profesionisti independenti au transmis miercuri o scrisoare deschisa catre Parlament in care solicita numirea unui nou presedinte la Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), post ramas vacant dupa plecarea lui Leonardo Badea in toamna anului trecut la BNR. Dintre numele vehiculate in mass-media, sustin organzatiile, doar unul ar avea profilul potrivit - Daniel Catalin Zamfir, fostul liberal trecut intre timp la PSD, care este acum presedintele Comisiei Economice a Senatului. Organizatiile isi motiveaza cererea prin faptul ca ASF s-ar afla intr-o criza de autoritate. continuă pe Hotnews

Autoritatile din Seul inchid barurile si cluburile de teama unui nou val de coronavirus

Municipalitatea din Seul a ordonat inchiderea barurilor si a discotecilor de teama aparitiei unui nou focar de contaminare cu coronavirus, informeaza AFP.

Coreea de Sud inchide barurile si cluburile de noapte din capitala, dupa descoperirea unui nou focar de coronavirus

Autoritatile locale din Seul au decretat inchiderea tuturor localurilor de noapte din capitala sud-coreeana, pentru a impiedica resurgenta epidemiei de coronavirus dupa ce un nou focar de contaminare a fost constatat intr-un cartier cosmopolit, cunoscut pentru viata sa de noapte, informeaza duminica AFP citata de Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )