Libnet.ro
UNICEF

18:15

Opt persoane retinute in dosarul de la PSD Arad, lasate in libertate de iCCJ. Ancheta vizeaza presupuse fapte de coruptie la vama Nadlac II

B1 B1,
Opt persoane retinute in dosarul de la PSD Arad, lasate in libertate de iCCJ. Ancheta vizeaza presupuse fapte de coruptie la vama Nadlac II

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins, marti, cererea procurorilor DNA de arestare preventiva a celor opt persoane in dosarul de coruptie de la vama Nadlac II, in care sunt cercetati penal trei. continuă pe B1

Dosarul mitei de la vama Nadlac 2. Cele opt persoane retinute de procurorii DNA, lasate n libertate de judecatori

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins, marti, cererea procurorilor DNA de arestare preventiva a celor opt persoane retinute in dosarul de coruptie de la vama Nadlac II, dosar in care sunt cercetati si lideri ai PSD Arad. Taxa lunara platita la casieria de partid DNA anunta oficial urmarirea penala a trei parlamentari PSD.

Opt persoane, retinute pentru 24 de ore in dosarul spagilor de la DRDP Timisoara, printre care si seful Directiei, Cristian Ispravnic

Opt persoane au fost puse sub acuzare in dosarul spagilor incasate la Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara, in interesul PSD Arad, acestea fiind retinute pentru 24 de ore.

Opt persoane din dosarul Arad, retinute si duse la iCCJ dupa audierile de la DNA Timisoara

Seful DRDP Timisoara, Cristian Ispravnic, si alte sapte persoane care au fost audiate, luni, in dosarul Arad de catre procurorii DNA Timisoara intr-un amplu dosar de coruptie, au fost retinute pentru 24 de ore si transportate, in noaptea de luni spre marti, la Bucuresti, unde magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie vor decide daca vor dispune arestarea lor preventiva pentru 30 de zile.

Dosarul de coruptie in care s-au facut perchezitii la PSD Arad. Opt persoane au fost retinute

Procurorii DNA Timisoara au retinut opt persoane in dosarul in care luni dimineata s-au facut perchezitii la sediul PSD Arad.

Retinutii in dosarul de coruptie in care s-au facut perchezitii la PSD Arad vor fi pusi in libertate

Cei opt retinuti in dosarul de coruptie in care ar fi implicati membri marcanti ai PSD Arad vor fi pusi in libertate, dupa ce instanta suprema a respins propunerea de arestare a acestora formulata de catre procurorii Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie.

Dosarul mitelor din Nadlac 2: Un consilier judetean PSD si alte sapte persoane, retinute de procurorii DNA

Seful Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Timisoara, Cristian Ispravnic, a fost retinut, impreuna cu mai multe persoane, in dosarul in care DNA a facut luni mai multe perchezitii, potrivit presei locale. Alaturi de Ispravnic, consilier PSD, ridicat luni de la sediul din Arad al partidului, au mai fost retinute sapte persoane, printre care si Cristian Horgea, sotul fostului prefect de Arad, Florentina Horgea.

VIDEO Liderul PSD Arad, ridicat de anchetatori din sediul partidului, n dosarul privind fapte de coruptie la Vama Nadlac n care sunt vizati trei parlamentari

Si presedintele PSD Arad, deputatul Dorel Caprar, a fost ridicat de procurori si ofiteri din sediul PSD Arad si dus la audieri, in dosarul vizand acte de coruptie la punctul de lucru al Directiei de Drumuri Timisoara din Vama Nadlac II, unde soferilor ale caror camioane erau cantarite, iar greutatea nu corespundea legilor sau actelor de transport, li s-ar fi pretins taxe.

VIDEO DNA face perchezitii la PSD Arad, la Directia de Drumuri si la locuintele a trei parlamentari n dosar ar fi vorba de mita ceruta soferilor de tir care treceau n Ungaria Liderul PSD Arad, ridicat din sediul partidului

Directia Nationala Anticoruptie face, luni dimineata, perchezitii la sediul PSD Arad, la locuintele a trei parlamentari PSD, la sediul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Timisoara, dar si in casele altor suspecti, potrivit presei locale. Sunt vizati deputatii de Arad Florin Tripa si Dorel Caprar, senatorul de Caras-Severin Ioan Chisalita si consilierul judetean, Cristian Ispravnic, sef al DRDP Timisoara, toti fiind reprezentanti PSD. 15 Si liderul PSD Arad, Dorel Caprar, a fost ridicat de procurori in urma unor perchezitii la sediul partidului11. 26 Deputatul Florin Tripa: Sunt un om drept, un parlamentar care sta intr-un apartament cu doua camere, n-am profitat de nimic 10. 52 Ispravnic a fost ridicat, luni, de la sediul PSD Arad. 24 Deputatul Tripa a spus, dupa audierile la DNA Timisoara, ca are calitatea de suspect intr-un dosar de trafic de influenta10. 09 Surse din ancheta au spus ca Ispravnic si alti directori din DRDP i-ar fi constrans pe angajati sa solicite de la soferii de camioane mita, care era colectata mai departe de sefi.

Perchezitii de amploare la sediul PSD Arad. Trei parlamentari, vizati de ancheta DNA

Perchezitii de amploare luni dimineata la sediul PSD Arad! PSD Arad este vizat de ancheta procurorilor anticoruptie. Deputatul PSD de Arad Florin Tripa a facut precizarea, inainte sa intre la DNA Timisoara.

UPDATE Perchezitii DNA la sediile PSD Arad si DRDP Timisoara. Mai multi parlamentari PSD, vizati de ancheta

Procurorii DNA au descins luni dimineata la mai multe adrese din Arad si Timisoara. Perchezitii sunt la sediile Directiei Regionale de Drumuri si Poduri DRDP) Timisoara si PSD Arad. Vizati de ancheta sunt si trei parlamentari.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )