Libnet.ro
UNICEF

15:17

Ora 14.00. Declaratie de presa a lui Klaus Iohannis, in contextul tergiversarii legii carantinei de catre PSD

Adevărul Adevărul,
Ora 14.00. Declaratie de presa a lui Klaus Iohannis, in contextul tergiversarii legii carantinei de catre PSD

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, de la ora 14. 00, o declaratie de presa, cel mai probabil tema vizata fiind legea carantinei si izolarii a carei adoptare PSD o tergiverseaza. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis face declaratii de presa, marti, la ora 14.00, in plin scandal politic legat de legea carantinei si izolarii

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, marti, o declaratie de presa, de la Palatul Cotroceni, incepand cu ora 14. Declaratiile sefului statului vin in contextul in care tot marti are loc dezbaterea din Se.

Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa la ora 14:00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, marti, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa incepand cu ora 14:00, anunta Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis, anunt dupa cresterea infectatilor cu COVID: PSD tergiverseaza carantinarea. Are argumente false

Klaus Iohannis a facut o declaratie de presa dupa ce numarul cazurilor de infectari cu coronavirus a explodat. Presedintele sustine ca aceasta boala exista, ca este o boala grea si cu un impact devastator asupra lumii, dar si asupra Romaniei.

Un nou apel facut de Klaus Iohannis catre Parlamentul Romaniei, pe marginea legii carantinarii. Ce li se pregateste romanilor

Presiunile puse pe actualul Guvern, condus de Ludovic Orban , din partea Parlamentului, maie xact din partea opozitiei, pe tema noii legi a carantinarii si izolarii, dar si pe fondul refuzului acestora de a o vota, l-au determinat pe Klaus Iohannis sa iasa astazi intr-o noua conferinta de presa. UPDATE 14:00: Declaratia Presedintelui Klaus Iohannis: .

KLAUS IOHANNIS: Este intolerabil cum PSD tergiverseaza legea carantinarii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca PSD tergiverseaza legea carantinarii si izolarii si a facut apel la parlamentari sa finalizeze discutiile pe acest act normativ, conform Agerpres.

Klaus Iohannis a promulgat legea privind campaniile de informare pentru combaterea ambroziei

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, astazi, legea care prevede ca autoritatile publice locale si ministerele de resort desfasoara anual campanii de informare in media, online si in forma scrisa pentru combaterea ambroziei.

Marcel Ciolacu, replica acida pentru presedintele Klaus Iohannis: Nu ne santajati cu pandemia ca sa omorati democratia

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a oferit o replica acida, dupa declaratiile sustinute de presedintele Klaus Iohannis. Ciolacu a scris pe pagina de Facebook, ca seful statului vrea sa ascunda.

Klaus Iohannis: Franta a marcat enorm destinul Romaniei ca natiune si ca stat. Vom actiona impreuna pentru depasirea crizei actuale

Presedintele Klaus Iohannis a luat parte, marti, la receptia organizata cu prilejul Zilei Nationale a Republicii Franceze. Seful statului a reiterat angajamentul puternic al Romaniei pentru aprofundarea.

Klaus Iohannis: Franta a marcat enorm destinul Romaniei ca natiune si ca stat Sunt convins ca vor actiona hotarat impreuna pentru depasirea crizei actuale

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, marti, o alocutiune in cadrul receptiei organizate cu prilejul Zilei Nationale a Republicii Franceze. Seful statului a subliniat faptul ca Franta a marcat enorm destinul Romaniei ca natiune si ca stat. Sunt convins ca Romania si Franta vor actiona hotarat impreuna pentru depasirea crizei actuale, a afirmat presedintele.

Klaus Iohannis: Ma surprinde acest cinism al PSD. Finalizati discutiile asupra legii carantinei si izolarii! Altfel, veti fi moralmente raspunzatori de moartea a zeci sau chiar a sute de romani (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis s-adeclarat siderat de felul in care cei de la PSD tergiverseaza discutia din Parlament asupra legii carantinei si izolarii. Asta in conditiile in care presedintele.

ştiri din Politica

actualitate, 15:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )