Libnet.ro
UNICEF

13:00

La ce ora va incepe Vocea Romaniei. Meciul cu Suedia schimba programul

Playtech Playtech,
La ce ora va incepe Vocea Romaniei. Meciul cu Suedia schimba programul

Meciul dintre Romania si Suedia a dat peste cap programul show-ului Vocea Romaniei. Iata cand va incepe in aceasta seara competitia vocilor! Fanii abia asteapta sa vada ce emotie li se mai pregateste si pentru editia de azi. La ce ora incepe Vocea Romaniei? Meciul cu Suedia a dat programul peste cap Meciul mul asteptat . continuă pe Playtech

Smiley, catre un concurent din echipa Tudor, la Vocea Romaniei: Daca Irina spune ca te vrea in deschiderea ei, eu

Batalia a inceput! Mai devreme in seara aceasta, din cauza interferentei cu meciul dintre Romania si Suedia, dar la fel de palpitant. Emotiile cresc, iar pasii ii indruma pe concurentii de la Vocea din ce in ce mai aproape de batalia finala. Cum incearca antrenorii sa-i convinga sa vina in echipele lor? Smiley, catre un .

Vocea Romaniei Live Video pe Pro TV Editia de vineri, 15 noiembrie

Cel de-al noualea sezon al talentshow-ului Vocea Romaniei a debutat pe 6 septembrie 2019 la Pro TV. Pavel Bartos revinnd in functia de prezentator. in sezonul 9, Andra este inlocuita de Horia Brenciu, in timp ce Smiley, Irina Rimes si Tudor Chirila isi pastreaza rolurile de antrenori. in seara aceasta, 15 noiembrie de la ora .

S-a insurat Stefan Stan! Iata cine este aleasa primului castigator Vocea Romaniei!

Unul dintre cei mai ravniti burlaci din showbiz, Stefan Stan, s-a casatorit ieri civil cu iubita lui. Iata cine este tanara care i-a furat inima primului castigator Vocea Romaniei! .

Bomba a explodat! EL A CASTIGAT Vocea Romaniei! Tocmai si-a vopsit parul blond! Fanii au fost realmente uimiti

Tiberiu Albu a castigat Vocea Romaniei in 2014, iar acum castiga bani din muzica! SOC iN LUMEA MONDEANA! ANDREEA BALAN, PRINSA iN FAPT: SE POATE SI iN PATRU! GALERIE FOTO INCEDNIARA) Desi.

Adevarul despre emisiunea Vocea Romaniei: Fanii au ramas masca atunci cand au aflat dezvaluirile facute de indragitul Pavel Bartos

Dupa lansarea celui de-al noualea sezon Vocea Romaniei, prezentatorul emisiunii a facut o dezvaluire interesanta despre show-ul de la PRO TV. Pavel Bartos a dat din casa si a vorbit despre echipa care lucreaza.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )