Libnet.ro
UNICEF

14:00

Oradea depaseste pragul de incidenta de 3 la mie si intra in scenariul rosu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Oradea depaseste pragul de incidenta de 3 la mie si intra in scenariul rosu

Oradea si alte sapte localitati din judetul Bihor au depasit pragul de incidenta de 3 la mie infectari, astfel ca scolile vor intra in scenariul rosu, a hotarat luni Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Bihor CJSU), potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Restrictii in doua localitati din Ilfov, unde incidenta cazurilor de COVID-19 este peste 1,5 la mie. inca o localitate intra in scenariul rosu

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Ilfov a decis duminica restrictii pentru localitatile Buftea si Ganeasa, unde rata de infectare este de peste 1,5 la mia de locuitori. De asemenea, in localitatea Darasti, unde rata este 3,98 la mie, masca devine obligatorie in spatiile deschise, scolile trec in scenariul rosu, cinematografele se inchid, iar restaurantele si cafenelele nu au voie sa serveasca in interior.

Orasele Brasov si Bistrita intra in scenariul rosu Restrictiile instituite de autoritati

Municipiul Brasov intra in scenariul rosu dupa ce rata infectarilor cu coronavirus a depasit pragul de trei la o mie de locuitori. incepand de miercuri, cursurile scolare se vor face doar online, iar restaurantele, cafenelele, cinematografele, teatrele si cazinourile se vor inchide. Masuri similare vor fi luate si in Bistrita, tot incepand de miercuri.

Brasovul intra in scenariul rosu. Ce se va intampla in orasul de sub Tampa

Brasovul intra in scenariul rosu, deoarececoeficientul infectarilor cu noul coronavirus cumulate in ultimele doua saptamani estede 3 cazuri la mia de locuitori in resedinta de judet. in judetul Brasov, rata este de 2,35 cazuri la mia de locuitori.

Baia Mare si alte trei localitati din Maramures intra in scenariul rosu. Masca devine obligatorie pe strada

In contextul evolutiei situatiei epidemiologie, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a decis ca municipiul Baia Mare, alaturi de localitatile Basesti, Cicarlau si Sacalaseni sa adopte scenariul rosu. Decizia este urmare a faptului ca valoarea ratei incidentei cumulate este peste limita de alerta de 3 cazuri la 1. 000 de locuitori.

CORONAVIRUS |Oradea si alte sapte localitati din Bihor intra in scenariul rosu: A fost depasita rata de incidenta de 3 cazuri la mia de locuitori (VIDEO)

Municipiul Oradea si alte sapte localitati din judetul Bihor intra de marti in scenariul rosu dupa ce au iregistrat o incidenta mai mare de trei infectari la mia de locuitori. Pragul de incidenta a fost.

Orasele care intra in scenariul rosu de miercuri. Anunt in miez de noapte

In contextul pandemiei de coronavirus, situatia devine din ce in ce mai grava in tot mai multe orase din tara. Asadar, alte doua mari orase din Romania trec in scenariul rosu de miercuri, 28 octombrie. Ce orase intra in scenariul rosu de miercuri Dupa ce rata de infectari cu noul coronavirus a depasit pragul de .

CORONAVIRUS |Municipiul Brasov intra in scenariul rosu: Locuitorii, avertizati printr-un mesaj Ro-Alert cu privire la noile restrictii

Municipiul Brasov intra de luni in scenariul rosu, dupa ce a fost depasita rata de trei cazuri de coronavirus la o mie de locuitori. Locuitorii orasului au fost atentionati, luni, printr-un mesaj Ro-Alert ca.

Municipiul Brasov intra in scenariul rosu

Municipiul Brasov a depasit, luni, rata de infectare Covid de 3 la mia de locuitori in 14 zile si intra in scenariul rosu. Localnicii au fost informati printr-un mesaj transmis prin sistemul RO-Alert de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, conform G4media.

Baia Mare intra in scenariul rosu

Municipiul Baia Mare intra in scenariul rosu. in oras, rata infectarilor a depasit trei cazuri la mia de locuitori. La fel se intampla si cu alte trei localitati din judetul Maramures, conform news. ro.

Municipiul Targoviste si inca o localitate din Dambovita intra in scenariul rosu

Municipiul Targoviste si localitatea Aninoasa intra in scenariul rosu, incepand de duminica, 25 octombrie, din cauza numarului mare de cazuri de COVID-19. Cele doua localitati au depasit rata de 3 bolnavi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )