Libnet.ro
UNICEF

12:00

De la Orange la Digi Mobil, cine are cel mai rapid net mobil din Romania

Playtech Playtech,
De la Orange la Digi Mobil, cine are cel mai rapid net mobil din Romania

Orange e cel mai mare operator din Romania. Digi Mobil e cel mai mic. intre cele doua mai sunt Vodafone si Telekom si acum avem informatii despre cine are internetul mai rapid. ANCOM a prezentat cifrele pentru viteza media la net mobil in 2017. in timp ce Digi Mobil reuseste sa atraga cei mai multi []. continuă pe Playtech

Cel mai rapid net fix din Romania: Orange a ajuns sa bata RCS-RDS

ANCOM a dat publicitatii date cu privire la viteza la internet din Romania pe anul trecut si avem un nou lider in ceea ce priveste internetul fix. Lupta e acum intre RCS-RDS si Orange. Datele au fost obtinute cu ajutorul testelor efectuate pe Netograf, aplicatia ANCOM pentru testarea calitatii serviciului de internet. in Romania, avem [].

iPhone X de Romania, la Digi Mobil: cat costa noul telefon Allview

Digi Mobil listeaza deja Allview Soul X5 Pro. Compania romaneasca Visual Fan sustine ca beneficiaza de tehnologii futuriste, iar, daca te iei dupa pret, e chiar ieftin. Allview Soul X5 Pro are un ecran de 6,2 inci Full HD+, ruleaza Android Oreo si, ca mai toate telefoanele anuntate in 2018, beneficiaza de un sistem dual [].

Kovesi, ELOGIATA in cel mai titrat cotidian din Italia: Mai insetata ca Dracula! Magistratul anticoruptie care zguduie palatele puterii

Laura Codruta Kovesi este glorificata, marti, in cel mai citit cotidian din Italia - Corierre della Serra. Jurnalistii italieni vorbesc despre o criza institutionala in Romania si despre modificarile in.

Cel mai mare transportator de produse petroliere din Romania a livrat peste 1,1 mld. litri carburant in 2017

Treiro, cel mai mare transportator si distributitor de produse petroliere din Romania, cu peste 1,1 miliarde de litri carburant livrati in 2017, a facut investiti de 25 milioane euro in cei 20 de ani de activitate.

LOVITURA pentru economia romaneasca! Cel mai mare producator de aluminiu din tara, SCOS la vanzare

Cel mai mare producator de aluminiu din tara e de vanzare. Alro a anuntat luni ca actionarii sai, Vimetco NV si Conef SA, intentioneaza sa lanseze o oferta publica de vanzare pentru actiunile companiei,.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,92%, cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut 2,92%, cel mai mare nivel din octombrie 2014, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei, scrie news. ro.

DIGI ramane cel mai rentabil emitent de la bursa

Operatorul de telecomunicatii a demarat programul de rascumparare de actiuni Cu un avans de 13,1%, in raport cu moneda euro, intervalul 7 - 14 iunie, actiunile Digi Communications NV DIGI) se situeaza, in continuare, pe prima treapta in topul rentabilitatilor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), pozitie pe care o ocupa de cand societatea anuntat initierea unui program de rascumparare a 3,4 milioane de actiuni proprii clasa B, reprezentand maximum 10% din capitalul social subscris clasa B, operatiune ce urmeaza sa se deruleze pana la data de 1 mai 2019.

VIDEO. Cel mai idiot turist din lume. Ce a patit barbatul dupa ce a scos mana pe geam ca sa mangaie un leu

Imaginile au fost surprinse cu un telefon mobil in Parcul National Serengetti din Tanzania. in timp ce se afla intr-un jeep safari, un barbat si-a scos mana pe geam pentru a mangaia un leu. Ce a urmat, a.

Andreea Berecleanu dezvaluie secretele frumusetii ei: Cel mai important este...

Andreea Berecleanu este nu doar una dintre cele mai frumoase femei din Romania, ci si una din cele mai stilate. indragita prezentatoare a principalului Obervator de la Antena 1 a dezvaluit care sunt secretele.

RomanIA Autentica, cel mai mare festival de promovare a mestesugurilor romanesti

Cea de-a treia editie a Festivalului RomanIA Autentica va avea loc pe 23 si 24 iunie 2018. Pe deplin constienti de ceea ce am construit cu migala, RomanIA Autentica si-a asumat un scop si o misiune pe cat de dificila, pe atat de importanta, aceea de a arata fata reala a tezaurului popular si spiritual al satului romanesc. Daca iti doresti cu adevarat, gasesti si azi in localitati izolate, in memoria ultimilor pastratori de traditii ori in lazi de zestre, transmise din generatie in generatie, comori fragile si inefabile, pe care tavalugul contemporan le poate sfarama intr-o clipa, daca nu vom intinde mana pentru a salva ce se mai poate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )