Libnet.ro
UNICEF

23:30

Orasul din Romania care se pregatestede Craciun. Explicatia autoritatilor

Antena3 Antena3,
Orasul din Romania care se pregatestede Craciun. Explicatia autoritatilor

Primaria Craiova a inceput montarea ornamentelor de Craciun, in ciuda temperaturilor ridicate din aceasta perioada. Se face din timp, ca sa se faca in liniste, sa nu interfereze cu traficul, atunci. continuă pe Antena3

SOC in lumea mondena! Vedeta a plecat din Romania: Nu se mai intoarce! Lovitura teribila pentru fani (FOTO)

Kitty Cepraga a marturisit de ce s-a stabilit in Italia intr-un moment in care se afla in plina glorie in Romania. Am plecat din Romania cand eram foarte tanara si ma bucuram de o anume glorie.

Pretul laptelui din Romania, cea mai mare crestere din Uniunea Europeana

Pretul laptelui crud de la fabricile din Romania a crescut cu 8%, in august, fata de aceeasi perioada din 2017. Aceasta este cea mai mare majorare din Uniunea Europeana, potrivit datelor Comisiei.

Ionut Tudorache, Medical Concierge Travel: Ce potential are piata turismului medical din Romania

Sistemul medical din Romania s-a dezvoltat considerabil in ultimii ani. Auzim de roboti chirurgicali, radiologie dentara digitala si tot felul de aparatura medicala de ultima generatie. Pe langa clinici dotate cu echipamente performante, medicii romani.

Fost lider al socialistilor europeni, atac la PSD: Trebuie sa ne despartim de membrii controversati, precum cei din Romania

Social-democratii europeni trebuie sa scape de membrii controversati precum cei din Romania, a declarat Hannes Swoboda, fostul lider al socialistilor din Parlamentul European. SD e grupul politic european .

Doliu in PRESA din Romania! Un cunoscut jurnalist A MURIT (FOTO)

Doliu in presa din Romania! Jurnalistul Tiberiu Cosovan, Coso pentru prieteni, a murit la doar 64 de ani. Tiberul Cosovan a activat in ultima perioada la Monitorul de Suceava. in afara de presa, acesta.

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Vesti teribile pentru proprietarii a trei milioane de masini din Romania. Cat mai pot circula...

Tot mai multe tari vest europene au impus sau intentioneaza sa impuna restrictii pentru masinile care merg cu motorina. Comisia Europeana ar putea sesiza Curtea Europeana de Justitie in cazul Romaniei.

Un nou drog face ravagii intr-un oras din Romania. Avocatul Poporului a demarat o ancheta

Avocatul Poporului anunta ca s-a sesizat din oficiu dupa publicarea unor imagini cu numerosi tineri surprinsi prabusiti pe strazile orasului Campia Turzii, judetul Cluj, care s-ar fi aflat sub influenta.

Mormantul unui fost mare cantaret din Romania a fost vandalizat

Mormantul cantaretului si compozitorului roman de muzica folk Valeriu Sterian a fost vandalizat, sustine compozitoarea Zoia Alecu, care a si postat pe Facebook o fotografie cu piatra funerara distrusa,.

Un gigant din Romania a facut milioane de lei din vanzarea de chiftelute si hot-dogs

IKEA Romania a inregistrat in anul financiar 2018 1 septembrie 2017 31 august 2018) vanzari de 609,34 milioane lei, fara TVA, in crestere cu 10,6% fata de anul anterior, magazinul din Bucuresti.

Bucurestii, viata mea! Istoria primului zgarie-nori din Romania, Palatul Telefoanelor

In zilele noastre, cea mai inalta cladire din lume se afla in Dubai, undeva in Emiratele Arabe Unite. Ea are o inaltime impresionanta de 830 de metri. Mai aproape de noi in Romania, cea mai inalta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )