Libnet.ro
UNICEF

07:30

Orban: Alina Gorghiu este candidatul PNL pentru presedintia Senatului

Hotnews Hotnews,
 Orban: Alina Gorghiu este candidatul PNL pentru presedintia Senatului

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri ca PNL o propune pe Alina Gorghiu sa preia presedintia Senatului in locul lui Teodor Melescanu. Cu siguranta, candidatul pentru presedintia Senatului, votat si in biroul national, este Alina Gorghiu, a spus Ludovic Orban. Miercuri, Curtea Constitutionala a decis ca alegerea lui Teodor Melescanu la sefia Senatului a fost neconstitutionala. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban: Alina Gorghiu este propunerea PNL pentru sefia Senatului

Alina Gorghiu este propunerea PNL pentru sefia Senatului, a declarat premierul Ludovic Orban, miercuri, dupa ce Curtea Constitutionala a Romaniei a invalidat mandatul lui Teodor Melescanu. Cu siguranta,.

LUDOVIC ORBAN: Candidatul PNL pentru presedintia Senatului este Alina Gorghiu

Liderul PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat miercuri, dupa ce alegerea lui Teodor Melescanu la conducerea Senatului a fost declarata neconstitutionala, ca Alina Gorghiu este candidatul PNL pentru aceasta functie, transmite News. ro.

Orban: PNL o va propune pe Alina Gorghiu pentru sefia Senatului

Alina Gorghiu e candidatul pentru sefia Senatului, a declarat Orban.

Alina Gorghiu: Nu suntem la fel de penibili ca cei din PSD, sa ne picam propriul Cabinet. in orice scenariu, PSD este singurul perdant al motiunii de cenzura

Senatoarea PNL Alina Gorghiu da asigurari ca liberalii nu isi vor da jos propriul guvern prin votarea motiunii de cenzura. Aceasta a sustinut, la RFI, ca PSD va fi singurul perdant in orice scenariu legat de.

ALINA GORGHIU, LA ADRESA PSD: and Nu suntem la fel de penibili ca sa ne picam propriul Cabinet and

Senatoarea PNL, Alina Gorghiu, a precizat ca liberarii nu vor sustine motiunea de cenzura a Opozitiei. Ea precizeaza ca acest demers va avea un singur perdant in orice scenariu si anume PSD.

ALINA GORGHIU, LA ADRESA PSD: Nu suntem la fel de penibili ca sa ne picam propriul Cabinet

Senatoarea PNL, Alina Gorghiu, a precizat ca liberarii nu vor sustine motiunea de cenzura a Opozitiei. Ea precizeaza ca acest demers va avea un singur perdant in orice scenariu si anume PSD.

Alina Gorghiu: Nu suntem la fel de penibili ca cei din PSD, sa ne picam propriul Cabinet

Motiunea de cenzura a Opozitiei va avea un singur perdant in orice scenariu si anume PSD, declara la RFI senatoarea PNL Alina Gorghiu. Ea precizeaza ca liberalii nu vor sprijini demersul social-democratilor.

Camera Deputatilor dezbate si voteaza proiectul PNL pentru desfiintarea pensiilor speciale in sesiune extraordinara. Orban: A intrat pe ordinea de zi (VIDEO)

Proiectul de lege propus de PNL pentru desfiintarea pensiilor speciale a intrat, luni, pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor, urmand ca acesta sa fie dezbatut si votat in timpul unei sesiuni.

Rares Bogdan ii cere lui Ludovic Orban sa-l scoata din sondajele PNL pentru Primarie

Europarlamentarul Rares Bogdan a afirmat, luni, ca nu vrea sa candideze la locale si ca ii va cere premierului Ludovic Orban sa il scoata din sondajele PNL privind propunerile pentru Primaria Capitalei.

Ponta, intrebat cate sanse da alegerilor anticipate: Foarte mari, pentru ca este interesul PNL sa nu ajunga in toamna fara alegeri

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a afirmat, marti seara, ca exista sanse foarte mari pentru alegerile anticipate, intrucat PNL nu-si doreste sa ajunga in toamna fara a avea aceste alegeri. in toamna vin niste momente dificile, a spus Ponta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )