Libnet.ro
UNICEF

14:47

Orban da asigurari ca Florin Citu va fi prezent in fata Parlamentarilor pentru explicatii

România Liberă România Liberă,
Orban da asigurari ca Florin Citu va fi prezent in fata Parlamentarilor pentru explicatii

Ministrul de Finante Florin Citu va onora orice invitatie lansata de Parlament cu privire la fonduri. continuă pe România Liberă

Citu va da socoteala in fata Senatului pentru imprumuturile luate din strainatate

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, este invitat martea viitoare, de la ora 11,00, la o audie.

Florin Citu da asigurari ca sunt bani pentru alegeri

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a declarat luni ca in bugetul de stat este prevazut un fo.

Ministrul Finantelor, detalii de ultima ora despre pensii si alocatii. Florin Citu: Cheltuielile le stim, veniturile sunt estimate (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a precizat ca Guvernul Orban a prevazut in Legea bugetului de stat pentru anul 2020 resursele pentru a plati pensiile si salariile. in ceea ce priveste.

Florin Citu, chemat in Senat sa dea explicatii despre imprumuturile contractate de Romania

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a fost invitat la audieri, saptamana viitoare, marti, in Comisia Economica din Senat pentru a da explicatii despre imprumuturile contractate in ultima perioada de statul roman, a declarat, pentru Mediafax, senatorul Daniel Zamfir, presedintele Comisiei. Marti, la ora 11. 00, la Comisia Economica, in care vom discuta despre imprumuturile pe care le-a facut Ministerul Finantelor - n. r. ) pe termen lung, la ce costuri s-a imprumutat, de ce s-a imprumutat, ce a facut cu banii. Din punctul meu de vedere, sunt niste sume considerabile si mi se pare firesc sa vedem pentru ce s-au folosit banii. Am trimis invitatia la Ministerul de Finante, a afirmat, miercuri, Daniel Zamfir.

Florin Citu sustine ca Legea pensiilor a fost facuta cu iresponsabilitate, incompetenta si bataie de joc

Ministrul Finantelor, Florin Citu, spune ca PSD a trecut Legea pensiilor prin Parlament, fara surse de finantare, doar cu mentionarea impactului negative pentru buget. Iresponsabilitate, incompetenta, bataie de joc la adresa contribuabilului roman? PSD le bifeaza pe toate trei, afirma Florin Citu.

Florin Citu, chemat in Senat sa dea explicatii despre imprumuturile contractate de Romania

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a fost invitat la audieri, saptamana viitoare, marti, in Comisia Economica din Senat pentru a da explicatii despre imprumuturile contractate in ultima perioada de statul roman, a declarat, pentru Mediafax, senatorul Daniel Zamfir, presedintele Comisiei.

Florin Citu, despre cresterea pensiilor si salariilor: Nu exista nicio lege in Romania care trebuia sa aiba surse de venit in 2020 si sa nu fi fost luata in calcul (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Buna, Romania!, cu Radu Buzaianu si Razvan Zamfir, ca exista bani in buget pentru.

Florin Citu apara imprumuturile, acuzand o isterie mediatica provocata de PSD

Inistrul Finantelor, Florin Citu, a declarat miercuri ca guvernul se imprumuta mai ieftin in fiecare.

Florin Citu a imprumutat astazi 3 miliarde de euro din strainatate

Florin Citu a imprumutat marti 3 miliarde de euro de pe pietele externe, in prima emisiune de obliga.

Se cere demisia lui Florin Citu! Ce i se reproseaza ministrului de Finante

Senatorul PSD Lucian Romascanu a cerut, marti, demisia ministrului de Finante, Florin Citu, pe motiv ca acesta a sustinut ca exista posibilitatea unei crize in Romania.

actualitate, 14:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2589 seconds )