Libnet.ro
UNICEF

10:45

ORBAN, CATRE NICUSOR DAN: Astept un audit serios la Primarie pentru ca din analizele noastre situatia financiara a Bucurestiului este foarte proasta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ORBAN, CATRE NICUSOR DAN: Astept un audit serios la Primarie pentru ca din analizele noastre situatia financiara a Bucurestiului este foarte proasta

Premierul Ludovic Orban i-a transmis lui Nicusor Dan, dupa depunerea juramantului ca primar general al Capitalei ca asteapta un audit serios la Primarie deoarece situatia financiara a Bucurestiuliu este foarte proasta, relateaza news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Orban catre Nicusor Dan: Astept un audit serios pentru ca din analizele noastre situatia financiara a Bucurestiului este foarte proasta

Premierul Ludovic Orban i-a transmis lui Nicusor Dan, dupa depunerea juramantului ca primar general al Capitalei ca asteapta un audit serios la Primarie deoarece situatia financiara a Bucurestiuliu este foarte proasta, iar adevarul trebuie spus. Seful Executivului l-a asigurat pe edilul in functie ca Guvernul va spriijini proiectele bune pentru dezvoltarea orasului.

Ludovic Orban, la preluarea mandatului de primar de catre Nicusor Dan: Prezenta mea aici este o garantie a faptului ca in calitate de premier voi sprijini toate proiectele (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, la evenimentul prin care Nicusor Dan a fost investit oficial in functia de primar general al Capitalei, ca in calitate de sef al Executivului va sprijini toate proiectele.

Ludovic Orban se intoarce din Franta si incepe sa-si unga primarii. Nicusor Dan, primul pe lista

Desi le-au fost validate mandatele de primari de cateva zile, Nicusor Dan si Vergil Chitac Constanta) nu au depus inca juramantul, intrucat l-au asteptat pe premier sa se intoarca din Franta, acolo unde a efectuat o vizita oficiala.

VIDEO Nicusor Dan: ii astept pe tineri sa intre in administratia publica

Noul primar general al Capitalei, Nicusor Dan, a depus juramantul, joi, in cadrul unei ceremonii org.

VIDEO Nicusor Dan, primarul ales al Bucurestiului, a depus juramantul: Vreau sa-i asigur pe bucuresteni ca aceasta institutie va fi partenerul lor, nu se poate sa nu reusim

Nicusor Dan, primarul ales al Bucurestiului, a depus joi juramantul si si-a preluat mandatul, alaturi de consilierii generali. Acesta a declarat ca Primaria Capitalei va fi partenerul cetatenilor, iar Bucurestiu are un potential urias si oameni valorosi, astfel ca este imposibil sa nu reusim. Nicusor Dan a facut apel la bucuresteni sa aiba rabdare pentru ca problemele grave ale orasului nu se pot rezolva peste noapte. Acesta a mai promis ca va dechide larg usa Primariei dupa ce numarul de cazul de COVID 19 va scadea sub 100zi. Premierul Ludovic Orban, prezent la eveniment, a declarat ca va sprijini proiectele noului primar general si a cerut un audit la Primarie.

Nicusor Dan s-a instalat primar. Orban ii cere un audit asupra activitatii Gabrielei Firea

Nicusor Dan s-a instalat in functia de primar general al Capitalei, iar Ludovic Orban i-a cerut un a.

Nicusor Dan, noul Primar General al Capitalei: Sunt asa multe energii in Bucuresti, ca nu putem sa nu reusim. Astept CV-uri de la tinerii iesiti de pe bancile universitatilor. Veniti in administratia publica! (VIDEO)

Nicusor Dan este noul Primar General al Capitalei. Acesta a depus juramantul si a sustinut un discurs despre multele probleme de rezolvat, dar si despre potentialul urias si energiile extraordinare ale.

Nicusor Dan, intrebat daca primarii invinsi la locale care candideaza la parlamentare au nevoie de imunitate: E o ipoteza plauzibila. As paria ca s-au facut multe nereguli in primarie (VIDEO)

Nicusor Dan a vorbit, luni seara, in direct pe B1 TV, la Buna, Romania! cu Radu Buzaianu si Razvan Zamfir, despre situatia primarilor care au pierdut mandatele la alegerile locale din Capitala, dar care.

Nicusor Dan, dupa prima zi la PMB: Primaria Capitalei are in momentul de fata 6.000 de litigii, ceea ce inseamna ca ceva nu functioneaza

Nicusor Dan, noul primar al Bucurestiului, a declarat dupa prima zi de mandat, ca a facut o evaluare a sectiei juridice din cadrul institutiei si exista 6. 000 de litigii la Primaria Capitalei in acest moment. Totodata, o prima evaluare financiara ar indica datorii curente la primarie de 3 miliarde de lei.

FOTO Unde si-a parcat masina Nicusor Dan in prima zi de Primar General al Capitalei

Nicusor Dan, noul primar general al Capitalei, si-a parcat masina inainte de ceremonia de investire, intr-o parcare publica, de langa Parcul Cismigiu, cam la 10 minute de mers pe jos de primarie, si a platit civilizat taxa de parcare. Imaginile au fost surprinse de un cetatean care trecea prin zona.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )