Libnet.ro
UNICEF

00:07

Orban: Demaram procedura angajarii raspunderii Guvernului pe trei proiecte - Legile Justitiei, OUG 51, Legea plafoanelor bugetare (VIDEO)

B1 B1,
Orban: Demaram procedura angajarii raspunderii Guvernului pe trei proiecte - Legile Justitiei, OUG 51, Legea plafoanelor bugetare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, la inceputul sedintei de guvern, ca marti demareaza procedura angajarii raspunderii Guvernului in Parlament pe trei proiecte legislative: in cazul Legilor Justitiei, pe. continuă pe B1

Sedinta de Guvern cu mize uriase. Ludovic Orban: Demaram procedura asumarii raspunderii pe cele trei proiecte

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca sedinta de Guvern va avea doua parti, iar in cadrul acesteia va fi demarata procedura asumarii raspunderii pe cele trei proiecte - modificarile la legile Justitiei, abrogarea Ordonantei 511019 si legea plafoanelor bugetare.

Orban, catre oamenii de afaceri: Nu exista vreun proiect privind cresterea vrstei de pensionare n maxim 10 zile demaram procedura de angajare a raspunderii pentru a abroga OUG 114

Premierul Ludovic Orban spune ca nu exista un proiect privind cresterea varstei de pensionare, precizand ca declaratiile sale se refereau la faptul ca in anumite domenii, cum sunt Educatia, Cultura sau Sanatatea, ar trebui sa se permita angajatilor sa lucreze, de exemplu, pana la 70 de ani. Premierul a facut aceste precizari marti seara la o intalnire cu Federatia Patronala Concordia, in care a anuntat si ca, in maximum 10 zile, Guvernul va demara procedura de angajare a raspunderii pentru abrogarea in mare parte a OUG 114.

Guvernul se reuneste astazi pentru trei proiecte de lege. Transportul scolar, serviciu public

Guvernul Orban se reuneste astazi pentru a-si asuma raspunderea pe trei proiecte importante, printre care si abogarea OUG 51.

Ludovic Orban: Daca simtim un boicot din partea PSD pe buget, avem si varianta angajarii raspunderii

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca, in masura in care Guvernul va simti ca exista un boicot in Parlament din partea PSD privind dezbaterea pe proiectul bugetului de stat pe anul viitor, are la indemana si angajarea raspunderii, ca o doua optiune.

Raluca Turcan, despre asumarea raspunderii Guvernului pe mai multe proiecte de lege: PSD isi propune sa joace la ruleta ruseasca destinul romanilor

Vicepremierul Raluca Turcan a cerut, luni, la finalul sedintei PNL, celor de la PSD sa nu blocheze proiectele de lege pe care Guvernul Orban intentioneza sa si le asume in Parlament.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )