Libnet.ro
UNICEF

09:45

Orban, despre discutia cu Pandele: Sunt amanunte de cancan. Cand discut cu cineva, nu bat toba in targ

Adevărul Adevărul,
Orban, despre discutia cu Pandele: Sunt amanunte de cancan. Cand discut cu cineva, nu bat toba in targ

Ludovic Orban a afirmat, intrebat despre discutia pe care a avut-o la telefon in noaptea alegerilor cu Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea, ca are 500 de telefoane zilnic si cand discuta cu cineva nu bate toba in targ ca a vorbit cu cineva. Liderul PNL a catalogat ca amanunte de cancan, dezvaluirile Gabrielei Firea despre aceasta convorbire. continuă pe Adevărul

Orban, despre discutia cu Pandele in noaptea alegerilor: Astea sunt amanunte de cancan

Ludovic Orban recunoaste ca a vorbit la telefon cu sotul Gabrielei Firea in noaptea alegerilor, dar nu a dat detalii despre continutul discutiei cu Florentin Pandele.

Premierul Ludovic Orban, despre victoria PNL la alegerile locale: Nu ma hazardez sa va dau datele pana nu suntem siguri 100%

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a oferit noi detalii despre cele mai importante victorii ale PNL la alegerile locale, potrivit rezultatelor partiale. Printre acestea s-ar numara si Oltenita, municipiul lui Ion.

Ludovic Orban, despre alegerile locale din 2020: Nu au fost incidente foarte grave Din punctul meu de vedere nu exista niciun risc de transmitere a virusuril in procesul electoral

Premierul Ludovic Orban, prezent la Centrul de Comanda al MAI, a sustinut o serie de declaratii cu privire la alegerile locale din cursul zilei de astazi, 27 septembrie. Prim-ministrul a vorbit despre incidentele.

Ludovic Orban, despre alegerile parlamentare: Am stabilit calendarul de pregatire al alegerilor parlamentare. Voi conduce campania electorala (VIDEO)

Miercuri, la finalul sedintei BPN, premierul Ludovic Orban a declarat ca a stabilit calendarul alegerilor parlamentare si ca el va conduce campania electorala, fiind un lucru pe care si-l asuma in calitate de.

Orban, despre alegeri: A fost o prezenta semnificativa. A intrecut asteptarile multora. E clar ca este o victorie

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat ca a fost o prezenta la vot la alegerile locale care a intrecut asteptarile multora. El a adaugat ca este clar o victorie, insa pentru fi una definitiv pecetluita trebuie sa fie finalizate procesele verbale de numarare a voturilor din toate sectiile si circumscriptiile.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3278 seconds )