Libnet.ro
UNICEF

15:15

Orban, despre evaluarea lui Hellvig si Lazar: E un proces al lui Dragnea de capturare a statului romn

Hotnews Hotnews,
 Orban, despre evaluarea lui Hellvig si Lazar: E un proces al lui Dragnea de capturare a statului romn

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, referitor la cererea lui Liviu Dragnea catre Comisia SRI de a ancheta protocolul secret incheiat intre Eduard Hellvig si procurorul general Augustin Lazar, ca liderului PSD ii sta ca un cui in talpa orice institutie care nu raspunde la comenzile sale, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Orban, despre rechemarea lui Maior: Razbunarea lui Dragnea. Probabil ca nu a acceptat sa ii faca servicii personale

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat ca in afara de razbunarea lui Liviu Dragnea nu vede niciun motiv pentru care George Maior, ambasadorul Romaniei in Statele Unite, ar trebui rechemat. Nu imi dau seama.

Orban, despre PSD: Ar trebui sa le dam o mama de bataie

Ludovic Orban a declarat ca PNL ar trebui sa le traga o mama de bataie social-democratilor si sa le scoata politica din cap. Intram in doi ani foarte importanti pentru Romania si pentru PNL. Doi ani c.

Ludovic Orban: Despre motiunea de cenzura vom avea discutii mai aprofundate de saptamana viitoare cu colegii din Opozitie

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata ca a luat legatura cu presedintele PMP, Eugen Tomac, iar de saptamana viitoare liderii Opozitiei vor avea discutii mai aprofundate referitoare la depunerea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2519 seconds )