Libnet.ro
UNICEF

23:15

Orban, dupa decizia CCR: Dublarea alocatiilor pentru copii e o prioritate a PNL, dar trebuie sa poata fi suportata VIDEO

Adevărul Adevărul,
Orban, dupa decizia CCR: Dublarea alocatiilor pentru copii e o prioritate a PNL, dar trebuie sa poata fi suportata VIDEO

Curtea Constitutionala a Romaniei a respins, joi, sesizarea Guvernului si a decis ca alocatiile copiilor trebuie dublate, si nu crescute etapizat. continuă pe Adevărul

Prima reactie a premierului dupa decizia CCR privind dublarea alocatiilor: Cu siguranta mai sunt cai de atac

Guvernul nu este dispus sa dubleze alocatiile, asa cum a decis joi Curtea Constitutionala, premierul Ludovic Orban afirmand ca acestea vor fi majorate etapizat, pana in iulie 2022. intrebat daca mai sunt cai de atac, dupa hotararea CCR, Orban a raspuns: Cu siguranta. Am mai trait acest episod.

Dublarea alocatiilor ar costa sapte miliarde de lei pe an, avertizeaza premierul Orban

Premierul Leonard Orban a declarat ca dublarea alocatiilor pentru copii, asa cum a decis, joi, CCR, .

Ludovic Orban: Dublarea alocatiilor presupune un efort bugetar de circa 7 miliarde de lei pe an. Le vom majora in 5 trepte (VIDEO)

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a explicat ca dublarea alocatiilor ar presupune un efort bugetar de aproximativ 7 miliarde de lei, ceea ce inseamna, potrivit demnitarului liberal, o crestere a deficitului.

Cursul euro a trecut pe piata interbancara de 4,86 lei, imediat dupa decizia populista a PSD

La scurt timp dupa decizia PSD de a majora pensiile cu 40%, crestere inacceptabila dupa orice logica economica, cotatiile pentru leul romanesc au depasit 4,86 de lei. Are loc fenomenul denumit fuga de leu, devenit dintr-o data o moneda riscanta, de care e bine sa te descotorosesti. in jurul orei 18,30 cursul afisat de Bloomberg era de 4,8610 lei pentru un euro.

NELU TATARU, DESPRE CENTRUL MODULAR PENTRU COPII DE LA FUNDENI: Un proiect pe care vrem sa il dezvoltam

Autorizatiile pentru functionarea primului centru modular pentru copii cu boli grave de la Institutul Clinic Fundeni sunt in curs de obtinere, informeaza, astazi, Ministerul Sanatatii MS).

FOTO Primul centru modular pentru copii cu afectiuni grave va functiona in cadrul Institutului Fundeni

Primul centru modular pentru copii cu afectiuni grave care va functiona in cadrul Institutului Clinic Fundeni din Bucuresti. in aceste complexe modulare, aflate in afara spitalului, se vor putea realiza tratamente, investigatii, recoltari pentru testare COVID, precum si ecografii pentru copiii cu leucemie, transplant si alte afectiuni grave care sunt tratati la Fundeni, afirma ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Cum vrea sa evite Ludovic Orban dublarea alocatiilor: Cu siguranta mai sunt cai de atac

Premierul Ludovic Orban sugereaza ca Executivul nu va dubla alocatiile copiilor si spune ca solutii de atac ale deciziei CCR mai exista cu siguranta: Vom dubla alocaltiile, dar in cinci trepte.

PSD: Orban trebuie sa restituie in buget banii pe care i-a transferat in pusculita electorala a PNL

Reprezentantii PSD declara ca banii din buget pe care i-a transferat Orban in pusculita electorala a PNL pentru a cumpara primari la bucata, erau suficienti pentru dublarea alocatiilor pentru copii.

Tariceanu, atac la bocitoarele care se opun cresterii alocatiilor: sunt pe statul de plata al FMI

Liderul ALDE a reactionat, joi, pe Facebook, la declaratiile facute de politicienii guvernamentali si analistii economici care sustin ca dublarea alocatiilor pentru copii va afecta grav economia si va determina Uniunea Europeana sa taie fondurile pentru tara noastra. Dublarea alocatiilor a primit, tot joi, unda verde de la Curtea Constitutionala.

Fost judecator CCR, veste proasta pentru pensionari. Pentru cat timp poate bloca PNL cresterea pensiilor cu 40%

Fostul judecator al Curtii Constitutionale din Romania Petre Lazaroiu, explicat, in exclusivitate la Sinteza zilei, in ce masura poate PNL sa blocheze majorarea pensiilor cu 40%, dupa ce Parlamentul a votat marti amendamentul sustinut de PSD la legea rectificarii bugetare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )