Libnet.ro
UNICEF

17:01

Orban, intrebat daca i-a cerut lui Crin Antonescu sa se implice mai mult in PNL: Nu are nevoie de invitatii speciale. Daca simte nevoia de a face ceva, face

Adevărul Adevărul,
Orban, intrebat daca i-a cerut lui Crin Antonescu sa se implice mai mult in PNL: Nu are nevoie de invitatii speciale. Daca simte nevoia de a face ceva, face

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, ca la intalnirea pe care a avut-o cu Crin Antonescu nu a discutat despre implicarea acestuia in PNL, precizand ca fostul presedinte al partidului nu are nevoie de invitatii speciale. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, mesaj transant pentru Crin Antonescu

Ludovic Orban confirma ca a cerut o intalnire cu fostii presedinti ai PNL, Vasile Blaga si Crin Antonescu. Anumite surse politice au spus ca cei 3 au discutat despre participarea lor la alegerile parlamentare,.

Crin Antonescu, anuntul momentului despre REVENIREA in politica

Fostul lider al PNL, Crin Antonescu, a declarat ca s-a intalnit cu Ludovic Orban si cu Vasile Blaga la sediul PNL, dar a precizat canu are de gand sa revina in politica Zilele trecute am fost in.

Ce spune Crin Antonescu despre revenirea sa in politica

Fostul lider al PNL, Crin Antonescu, a confirmat ca s-a intalnit cu Ludovic Orban si Vasile Blaga la sediul PNL, dar arata ca nu au discutat despre alegerile europarlamentare si nu are de gand sa revina in.

Crin Antonescu ar putea sa revina in politica. Ce oferta a primit fostul lider liberal

Presedintele PNL Ludovic Orban s-a intalnit, saptamana trecuta, cu fostii lideri liberali Vasile Blaga si Crin Antonescu. Discutiile ar fi vizat si posibilitatea ca cei trei sa candideze pentru alegerile.

Toader, intrebat daca recomandarile Comisiei de la Venetia trebuie luate in seama: Inclusiv eu cunosc puterea lor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni ca, daca va fi solicitat, Ministerul Justitiei va contribui la formularea unui punct de vedere oficial care va fi transmis Comisiei de la Venetia, scrie Agerpres .

ştiri din Politica

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2067 seconds )