Libnet.ro
UNICEF

22:30

Orban: Da, am luat decizia de a-l schimba pe prefectul Capitalei Traian Berbeceanu, printre candidati. E un om integru

Hotnews Hotnews,
 Orban: Da, am luat decizia de a-l schimba pe prefectul Capitalei Traian Berbeceanu, printre candidati. E un om integru

Premierul Ludovic Orban a anuntat oficial miercuri ca prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, va fi schimbat din functie, iar fostul comisar de politie Traian Berbeceanu este printre posibilii candidati. Reamintim ca prefectul Capitalei este protagonistul unei intregi serii de balbe, dupa ce duminica Bucurestiul a depasit rata de infectare de 3 cazuri la mia de locuitori. continuă pe Hotnews

ORBAN: Am luat decizia de schimbare a prefectului Capitalei

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, va fi schimbat joi din functie, precizand ca Traian Berbeceanu este una dintre variantele luate in calcul pentru aceasta calitate, conform Agerpres.

Ludovic Orban a luat decizia momentului. L-a demis chiar in aceasta dimineata

Asa cum relatam inca de ieri, in sedinta de Guvern din aceasta dmineata s-a decis demiterea Prefectului. Ludovic Orban a anuntat demiterea Prefectului Gheorghe Cojanu. in locul acestuia va fi numit, mai mult ca sigur, Traian Berbeceanu in functia de Prefect. Ludovic Orban a luat decizia momentului Ultimele reactii lipsite de consistenta ale actualului Prefect .

Prefectul Capitalei: Spitalul Colentina devine in integralitate spital COVID

Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a declarat duminica seara ca Spitalul Colentina va deveni spital COVID, fapt care va duce la crearea a 3-400 de locuri noi la ATI. in plus, prefectul a anuntat ca s-a luat decizia ca asistentele si medicii din scolile aflate in scenariul rosu sa fie detasati in spitalele COVID.

Prefectul Capitalei, demis de catre premierul Ludovic Orban, dupa gafele televizate

Prefectul Capitalei Gheorghe Cojanu a fost demis luni de catre premierul Ludovic Orban, au precizat pentru News. ro surse guvernamentale.

PREFECTUL CAPITALEI: Spitalul Colentina devine spital Covid in integralitate

Prefectul Capitalei Gheorghe Cojanu a anuntat ca nu mai sunt locuri la ATI in Bucuresti, iar Spitalul Colentina devine spital COVID in integralitate, ceea ce inseamna inca 3-400 de paturi, conform news. ro.

PREFECTUL CAPITALEI: Medicii si cadrele medicale de la scolile inchise vor fi detasati la spitalele care trateaza pacienti Covid

Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a declarat ieri la Digi24 ca medicii si cadrele medicale de la scolile din Bucuresti care se vor inchide in urma trecerii in scenariul rosu vor fi detasati la spitalele care trateaza pacienti Covid. Practic, este vorba despre tot pesonalul medical din scolile bucurestene, in situatia in care acestea vor trece la invatamantul exclusiv online.

PREFECTUL CAPITALEI: Luni se intruneste Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta

Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a anuntat ca azi se intruneste Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta, pentru a discuta despre masurile care se impun dupa ce incidenta cumulata a cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depasit in Bucuresti pragul de trei la mia de locuitori, conform Agerpres.

Prefectul Capitalei: in Bucuresti nu mai sunt locuri la ATI, asta este o problema destul de grava. Spitalul Colentina va trata doar pacienti cu COVID-19

Gheorghe Cojanu, prefectul Capitalei, a declarat, duminica seara, ca in Bucuresti nu mai sunt locuri la Terapie Intensiva pentru pacientii infectati cu coronavirus. Acesta a mai precizat ca Spitalul Colentina va.

Prefectul Capitalei: Luni se intruneste Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta, iar masurile nu sunt blande Ce se intampla daca in aceeasi zi scade rata de infectari cu coronavirus in Bucuresti

Gheorghe Cojanu, prefectul Capitalei, a declarat ca luni se va intruni Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta, pentru a discuta despre noile masuri anti-coronavirus in contextul in care, duminica, rata.

Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu: Luni vom lua o decizie cu privire la scoli. Rata de infectare de 3,02 inseamna foarte putin depasit ca sa panicam lumea

Gheorghe Cojanu, prefectul Capitalei, a declarat ca luni va fi luata o decizie in privinta scolilor din Bucuresti, in contextul in care, duminica, autoritatile au anuntat oficial ca a fost depasit pragul.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2137 seconds )