Libnet.ro
UNICEF

13:15

ORBAN: PNL saluta decizia presedintelui de a ataca legea bugetului de stat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ORBAN: PNL saluta decizia presedintelui de a ataca legea bugetului de stat

PNL saluta decizia presedintelui Klaus Iohannis de a ataca la Curtea Constitutionala legea bugetului de stat si considera ca este un demers legitim si perfect fundamentat. continuă pe Ziarul Bursa

Turcan, despre contestarea bugetului la CCR: Decizia presedintelui este singura pe care o avea la dispozitie

Liberalii considera ca decizia presedintelui de contestare a bugetului la CCR este singura pe care o avea la dispozitie, avand in vedere ilegalitatile facute de PSD in bugetul pe 2019 si tinand cont de obligatia presedintelui de a veghea la respectarea legii, a declarat prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan.

Curtea Constitutionala va discuta pe 6 martie sesizarea lui Iohannis pe legea bugetului

Curtea Constitutionala va discuta pe 6 martie sesizarea presedintelui Klaus Iohannis pe legea bugetului pe 2019. Seful statului a criticat dur vineri coalitia PSD-ALDE pe care a acuzat-o ca nu guverneaza in interesul romanilor, ci al lui Liviu Dragnea.

Curtea Constitutionala va discuta pe 6 martie sesizarea lui Iohannis pe legea bugetului

Curtea Constitutionala va discuta pe 6 martie sesizarea lui Iohannis pe legea bugetului. Presedintele Klaus Iohannis a lansat un atac fara precedent la adresa PSD. Seful statului a anuntat ca asa-zisul buget.

Ludovic Orban: Liberalii au avertizat ca bugetul este unul mincinos, bazat pe date false. Dragnea si Tariceanu au preferat sa plece in concedii, unul la soare, altul la schi (VIDEO)

PNL a salutat decizia lui Klaus Iohannis de a ataca la Curtea Constitutionala Legea bugetului de stat pe 2019. Presedintele partidului, Ludovic Orban, a amintit ca liberalii au atras de mai multe ori atentia.

UPDATE Ludovic Orban: Demersul lui Iohannis de a sesiza la CCR Legea bugetului este unul legitim

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca liberalii considera demersul presedintelui Klaus Iohannis de a sesiza la CCR Legea bugetului de stat unul legitim si ca bugetul nu corespunde asteptarilor romanilor. PNL solicita, de asemenea, Curtii Constitutionale sa judece sesizarea cu celeritate, relateaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )