Libnet.ro
UNICEF

11:30

Orban s-a intalnit cu guvernatorul BNR

România Liberă România Liberă,
Orban s-a intalnit cu guvernatorul BNR

Presedintele PNL, Ludovic Orban, s-a intalnit luni cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu. continuă pe România Liberă

Ludovic Orban, intalnire de taina cu guvernatorul BNR

Ludovic Orban s-a intalnit cu guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu si au discutat despre situatia economica a tarii. Iar asta in contextul in care liberalii se pregatesc sa intre la.

ORBAN DUPA INTALNIREA CU GUVERNATORUL BNR: Am discutat despre situatia economica si evaluarile care exista la nivelul BNR

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a avut o intrevedere, luni dimineata, cu guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu. Liderul liberal a spus ca a discutat cu Isarescu despre situatia economica si evaluarile care exista la nivelul BNR pe acest subiect.

PNL, discutii cu toate formatiunile politice si cu guvernatorul BNR. Ludovic Orban: Suntem departe de finalul negocierilor Ce strategie au liberalii pentru economia Romaniei (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a afirmat, luni, ca a purtat discutii cu toti liderii formatiunilor politice, care au fost alaturi de liberali in succesul motiunii de cenzura, precum si cu Mugur Isarescu,.

Ludovic Orban asteapta cu nerabdare ca Presedintele sa il anunte ca va fi premierul desemnat

Ludovic Orban asteapta cu nerabdare ca Presedintele sa il anunte ca va fi premierul desemnat sa alcatuiasca noul guvern. Liderul PNL are insa de asteptat pentru ca presedintele nu grabeste.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )