Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ordinele executive prin care Donald Trump a initiat noul program economic, atacate. Presedintele, acuzat ca-si aroga puterile Congresului

Adevărul Adevărul,
Ordinele executive prin care Donald Trump a initiat noul program economic, atacate. Presedintele, acuzat ca-si aroga puterile Congresului

Dupa ce negocierile din Congres, cu privire la noul ajutor economic pentru americani, in perioada pandemiei, au esuat, presedintele Trump a initiat propriul sau program prin ordine executive. Dar, sunt atacate din toate partile, fiind acuzat ca incearca sa-si aroge puteri ale Legislativului. continuă pe Adevărul

Donald Trump va pierde alegerile! Cine va fi noul presedinte al SUA! Previziunea profesorului Lichtman, care nu a gresit niciodata castigatorul in 30 de ani

Allan Lichtman a devenit celebru dupa ce a dezvoltat in anul 1984 un algoritm prin intermediul caruia poate afla cine va fi viitorul presedinte al Statelor Unite ale Americii. in mai bine 30 de ani, acesta nu a gresit niciodata. in anul 2016, el a prevazut ca Donald Trump se va impune in fata lui Hillary Clinton, pe care toate sondajele o dadeau favorita la acel moment.

Donald Trump, campanie mascata din Romania. Facebook a luat decizia radicala inainte de alegerile din SUA

Facebook a eliminat o intreaga retea de conturi care ii faceau campanie mascata presedintelui Donald Trump, de pe teritoriul Romaniei. Ce erau publicate pe conturile cu procina aflati in randurile urmatoare. Conturi pro-Trump, eliminate de Facebook Compania Facebook a anuntat joi ca a decis sa elimine mai multe conturi in luna iulie, intrucat acestea promovau, .

Emmanuel Macron, la conferinta donatorilor: Viitorul Libanului este in pericol. Donald Trump: Toata lumea vrea sa ajute

Puterile mondiale datoreaza poporului libanez sprijin dupa explozia masiva care a devastat capitala tarii, a spus duminica presedintele francez Emmanuel Macron, co-organizator al conferintei donatorilor care are loc online. De cealalta parte, omologul american, Donald Trump, a subliniat ca toata lumea vrea sa ajute.

Un profesor de istorie care a prezis corect rezultatul alegerilor prezidentiale din SUA inca din 1984 spune ca Donald Trump va pierde in acest an

Allan Lichtman, un profesor de istorie care a prezis corect rezultatul alegerilor prezidentiale din SUA incepand din 1984, spune ca Donald Trump va pierde in acest an sefia pentru Casa Alba, relateaza CNN.

Robert O and Brien sustine ca Donald Trump nu a cerut doar o data Rusiei sa se implice in alegeri

Consilierul pe probleme de securitate nationala al Casei Albe, Robert O and Brien, a declarat duminica aceasta ca presedintele Donald Trump a cerut Rusiei in multe randuri sa nu se amestece in alegerile din SUA.

Donald Trump anunta ca va participa duminica la o videoconferinta a donatorilor pentru Liban

Presedintele american Donald Trump a anuntat vineri ca va participa duminica la o videoconferinta internationala a donatorilor in sprijinul Libanului, devastat de explozia de proportii de marti de la Beirut.

Trei adolescenti inarmati cu AK-47 au intrat pe proprietatea privata a lui Donald Trump. Nu aveau habar unde sunt

Trei adolescenti au intrat pe cu o arma semi-automatica pe proprietatea presedintelui SUA, Donald Trump, din statiunea Mar-a-Lago.

Donald Trump a spus cand va iesi pe piata vaccinul impotriva COVID-19. Vestile sunt foarte bune

Donald Trump, presedintele SUA, crede ca e posibil ca un vaccin impotriva COVID-19 sa apara inaintea alegerilor prezidentiale si parlamentare de pe 3 noiembrie.

Mireasa filmata in timpul exploziei din Beirut povesteste socul prin care a trecut

Sedinta foto de nunta a unei mirese din Beirut a fost intrerupta de explozia care a ucis peste 130 de oameni, a ranit alti 5000 si a lasat peste 300. 000 de oameni fara locuinte. Iata cum s-a vazut tragicul eveniment prin ochii ei! .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )