Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ordonanta de modificare a legilor Justitiei a fost publicata n Monitorul Oficial. Printre dosarele afectate - Tel Drum, instrumentat de procuroarea Lancranjan care nu mai ndeplineste acum conditia de vechime pentru a lucra n DNA

Hotnews Hotnews,
 Ordonanta de modificare a legilor Justitiei a fost publicata n Monitorul Oficial. Printre dosarele afectate - Tel Drum, instrumentat de procuroarea Lancranjan care nu mai ndeplineste acum conditia de vechime pentru a lucra n DNA

Ordonanta de modificare a legilor Justitiei a fost publicata marti, in Monitorul Oficial. intre prevederile din actul normativ se regaseste cea reclamata de Procurorul General, Augustin Lazar, care sustinuse ca multe dosare vor fi afectate din cauza noilor conditii de cariera. Potrivit noii legi, pentru a lucra in Parchetul General, DNA si DIICOT, procurorii trebuie sa aiba o vechime de 10 ani. continuă pe Hotnews

Ordonanta de Urgenta privind Legile Justitiei a fost publicata in Monitorul Oficial la 30 de ore de la adoptare DOCUMENT

Ordonanta de Urgenta privind Legile Justitiei a fost publicata in Monitorul Oficial la 30 de ore dupa ce a fost adoptata in Guvern.

Ordonanta de modificare a legilor Justitiei a fost publicata n Monitorul Oficial

Ordonanta de modificare a legilor Justitiei a fost publicata marti, in Monitorul Oficial. intre prevederile din actul normativ se regaseste cea reclamata de Procurorul General, Augustin Lazar, care sustinuse ca multe dosare vor fi afectate din cauza noilor conditii privind delegarea. Potrivit noii legi, pentru a lucra in Parchetul General, DNA si DIICOT, procurorii trebuie sa aiba o vechime de 10 ani.

Ponta avertizeaza: Ordonanta de modificare a legilor Justitiei, data peste noapte, va strica mai mult decat repara

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, critica guvernele din 2017 si pana in prezent, precum si majoritatea parlamentara pentru faptul ca s-au grabit sa adopte legi si ordonante pe care apoi le modifica si rectifica non stop, adaugand ca ordonanta de modificare a legilor justitiei, data peste noapte, risca sa strice mai mult decat repara.

Ordonanta de urgenta pe Legile Justitiei a fost publicata in Monitorul Oficial

Ordonanta de urgenta prin care au fost modificate legile justitiei a fost publicata, marti, in Monitorul Oficial. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat luni, dupa ce OUG a fost adiptata in.

Ordonanta de urgenta pe Legile Justitiei a fost publicata in Monitorul Oficial (FOTO)

Ordonanta de urgenta prin care au fost modificate legile justitiei a fost publicata, marti, in Monitorul Oficial. Publicarea ordonantei vine la o zi dupa ce aceasta a fost adoptata in sedinta de.

Ordonanta de urgenta pe Legile Justitiei a fost publicata in Monitorul Oficial (FOTO, VIDEO)

Ordonanta de urgenta prin care au fost modificate legile justitiei a fost publicata, marti, in Monitorul Oficial. Publicarea ordonantei vine la o zi dupa ce aceasta a fost adoptata in sedinta de.

Ordonanta de urgenta pentru Legile Justitiei a fost publicata in Monitorul Oficial

Ordonanta de urgenta pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul justitiei a fost publicata in Monitorul Oficial, marti, la o zi dupa ce a fost adoptata in sedinta de Guvern. in.

Augustin Lazar, dupa ce OUG pe legile justitiei a fost publicata in Monitorul Oficial: A creat numeroase probleme

Procurorul general Augustin Lazar sustine ca ordonanta de urgenta prin care sunt modificate legile justitiei si care a fost publicata, marti, in Monitorul Oficial, produce foarte multe.

Augustin Lazar ar putea sesiza Avocatul Poporului pentru suspiciuni de neconstitutionalitate in cazul OUG de modificare a Legilor justitiei

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat marti ca Ministerul Public analizeaza suspiciunile de neconstitutionalitate in cazul Ordonantei de Urgenta de modificare a legilor justitiei, informeaza Agerpres.

Stop OUG! Pna aici! Proteste anuntate luni seara n Piata Victoriei din Bucuresti si n Piata Unirii din Cluj fata de ordonanta de modificare a legilor justitiei

Un protest impotriva adoptarii Ordonantei de Urgenta de modificare a legilor justitiei este anuntat luni, incepand cu ora 17:30, in Piata Victoriei din Bucuresti. Un protest similar este program si in Piata Unirii din Cluj, luni, incepand cu ora 19:00. Guvernul a adoptat OUG de modificare a legilor Justitiei in sedinta de luni dimineata, una dintre cele mai importante modificari fiind aceea ca procurorii care vor sa faca parte din DIICOT sau DNA trebuie sa aiba 10 ani de vechime in profesie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )