Libnet.ro
UNICEF

08:45

Organizatia Natiunilor Unite, despre cea mai mare criza din lume pe care o avem in prezent: Migrantii, criza umanitara cu adevarat majora

Hotnews Hotnews,
 Organizatia Natiunilor Unite, despre cea mai mare criza din lume pe care o avem in prezent: Migrantii, criza umanitara cu adevarat majora

Situatia din regiunea siriana Idlib reprezinta cea mai mare criza din lume pe care o avem in prezent, a afirmat marti un responsabil al ONU, la o zi dupa o misiune de evaluare umanitara in nord-vestul Siriei, informeaza AFP. ONU evalueaza la aproape 1 milion de persoane, dintre care jumatate sunt copii, numarul de refugiati din nord-vestul Siriei de la inceputul lui decembrie 2019. continuă pe Hotnews

Becalivirus ucide din nou: Dovada ca FCSB traverseaza a treia mare criza din ultimii ani

FCSB, o formatie bolnava, unde patronul finanteaza, antreneaza si isi saboteaza propria echipa, traverseaza a treia mare criza din ultimii ani, cu o singura victorie in 2020, si isi poate lua deja gandul de la titlu.

Cea mai mare frica a lui Cheloo, juratul de la iUmor. Nu imi este teama de moarte cum imi este de asta!

Despre viata personala a lui Catalin Stefan Ion, cunoscut sub pseudonimul Cheloo, se stiu putine lucruri. Cand si cand mai aflam un anumanunt, doua, din emisiunea in cadrul careia este jurat, iUmor. Tot de acolo stim si ce il sperie mai tare decat moartea. Cea mai mare frica a lui Cheloo, juratul de la iUmor .

Astronomii au detectat cea mai mare explozie de dupa Big Bang. A facut un crater suficient de mare incat sa incapa 15 galaxii inauntru (FOTO, VIDEO)

Astronomii au detectat cea mai mare explozie din Univers dupa Big Bang bineinteles), puterea ei fiind atat de mare, incat a creat un crater in care ar incapea 15 galaxii de marimea Caii Lactee, a anuntat.

Jurnalul cartilor esentiale, cel mai mare proiect de cultura din ultimul deceniu

Incepand de astazi Jurnalul lanseaza colectia Jurnalul cartilor esentiale, cel mai mare proiect de cultura din ultimul deceniu.

Dezastru ecologic in Maramures. Ce suprafata a fost afectata de cea mai mare taiere ilegala de arbori din Romania. Reactia Garzii de Mediu

Datele alarmante ale poluarii in Bucuresti produce victime colaterale, asta daca e sa excludem locuitorii bucuresteni, afectati si ei de aerul greu din Capitala. Viorel Glaman, comisarul-sef al Garzii de Mediu, a fost destituit din functie, ieri. intr-o discutie telefonica la Digi 24, Glaman afirma senin ca observase si el poluarea. Glaman, poze dintre carnati, .

Rata de mortalitate a COVID-19, mai mare decat cea a gripei: 3,4% din persoanele infectate cu noul coronavirus au decedat

Seful Organizatiei Mondiale a Sanatatii a precizat ca rata de mortalitate pentru COVID-19 este de 3,4% la nivel global, mai mare decat estimarile initiale de 2%. Prin comparatie, spun ei, gripa sezoniera are.

Costel Alexe anunta sesizarea Parchetului: Cea mai mare taiere ilegala de arbori. O padure rasa

Costel Alexe, ministrul interimar al Mediului, a spus, miercuri, intr-o conferinta de presa ca a descoperit cea mai mare operatiune de taieri ilegale de arbori, in Maramures, la Ocolul Sighet, unde 100. 000 de metri cubi de arbori au fost rasi de pe fata pamantului.

Costel Alexe anunta sesizarea Parchetului: Cea mai mare taiere ilegala de paduri- 100.000 de metri cubi, un prejudiciu de milioane de lei

Costel Alexe, ministrul interimar al Mediului, a spus, miercuri, intr-o conferinta de presa ca a descoperit cea mai mare operatiune de taieri ilegale de arbori, in Maramures, la Ocolul Sighet, unde 100. 000 de metri cubi de arbori au fost rasi de pe fata pamantului.

Costel Alexe: in Maramures a fost descoperita poate cea mai mare taiere ilegala de copaci din ultimii 5 ani. O padure rasa de pe 340 de hectare, pana in 2012 (VIDEO)

Costel Alexe, ministrul Mediului, sustine ca autoritatile romane au descoperit, in Maramures, la Ocolul Silvic Sighet, poate cea mai mare taiere ilegala de copaci din ultimii cinci ani. Pe o.

Romania face valuri in topul companiilor cu cea mai mare crestere: unde ar trebui sa te angajezi

Cei de la Financial Times au lansat un clasament foarte interesant, este vorba de un top 1000 format din companiile care au avut cea mai mare crestere in ultimii ani. in cazul in care erai in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1941 seconds )