Libnet.ro
UNICEF

16:00

Oscar 2019 Afla care sunt filmele care se lupta pentru marele premiu

ADPM ADPM,
Oscar 2019 Afla care sunt filmele care se lupta pentru marele premiu

Cel mai asteptat eveniment al cinematografiei, Premiile Oscar este tot mai aproape, iar acum stim cine sunt nominalizatii care se lupta pentru trofeul suprem. continuă pe ADPM

Locul in care sunt atat de multe locuinte parasite incat sunt oferite gratuit celor interesati

Japonia are atat de multe locuinte parasite incat le ofera gratuit celor care sunt interesati, dar nu mai putin de 900 de sate si orase din arhipelag sunt in pericol sa dispara in urmatoarele.

Nominalizarile la Globurile de Aur 2019. Care sunt cele mai bune productii de cinema si televiziune

S-au anuntat nominalizarile la cea de-a 76-a editie a Globurilor de Aur. Golden Globes Awards/Globurile de Aur deschid calea mult ravnitelor premii Oscar care vor fi decernate, anul viitor, la sfarsitul lunii.

Lupta pentru conducerea ASF continua: Opt candidati, audiati mine n Parlament pentru un post ramas vacant

Opt candidati vor fi audiati marti, 4 decembrie, in Parlament pentru preluarea functiei de vicepresedinte ASF, responsabil de piata de capital. Acest post a ramas vacant, in conditiile in care deputatul PSD Marius Bota a demisionat imediat dupa validarea sa in functie. Mizele pentru obtinerea acestei functii sunt veniturile lunare nete care depasesc 13. 000 de euro si controlul asupra pietei de capital unde activele depasesc 10 miliarde de euro.

Care sunt sumele fabuloase castigate de cei mai bine platiti muzicieni ai anului 2018

U2, Guns N Roses, Katy Perry sau Coldplay se afla in topul muzicienilor si formatiilor cu cele mai mari incasari in 2018. in total, veniturile celor din top 10 au fost de aproximativ 886 de milioane de dolari,.

HOROSCOP pentru ultimele zile din 2018! Care sunt provocarile finale ale anului 2018 pentru fiecare zodie

Horoscopul ULTIMELOR ZILE DIN 2018. Mai sunt cateva zile si anul 2018 se incheie. Desi mult a fost, putin a ramas, aceste ultime zile ne vor aduce experiente, impliniri, provocari fiecaruia, atat in functie de cum si-a.

Care sunt masurile de restrictionare pregatite de Guvern pentru situatiile de crize de aprovizionare cu carburanti auto

Guvernul ia in calcul o serie de masuri de restrictionare a carburantilor pentru situatiile de crize de aprovizionare, printre care si reintroducerea circulatiei automobilelor cu numere cu sot, respectiv.

Interviul de angajare e istorie: care sunt noile tehnici de recrutare la care apeleaza companiile

Deficitul de talente din piata muncii ii determina pe angajatori sa gandeasca noi strategii pentru a atragere si retine angajatii. Putine companii mai folosesc metodele clasice de recrutare, cum ar fi anunturile postate pe platforme dedicate, trierea a.

Compania Hexi Pharma, trimisa n judecata de DNA pentru evaziune fiscala de peste doua milioane de euro. Care sunt acuzatiile

Compania Hexi Pharma, acuzata ca a livrat dezinfectanti diluati pentru sute de spitale, a fost trimisa in judecata luni de procurorii DNA pentru evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste 9,55 de milioane de lei.

Care sunt cele mai populare aplicatii, jocuri, melodii si filme din 2018, pe dispozitivele Apple

Apple a lansat lista de sfarsit de an care cuprinde ceea ce compania numeste cele mai bune aplicatii, jocuri, muzica, filme, emisiuni TV, podcast-uri si multe altele. Selectiile includ si cele mai descarcate aplicatii de pe iPhone si iPad. Cea mai descarcata aplicatie din 2018 a fost YouTube detinuta de Google. Pe locul doi a fost Instagram, detinuta de Facebook, urmata de Snapchat.

Care sunt cartile favorite ale lui Bill Gates din 2018. Miliardarului nu ii place fictiunea

Pe 4 decembrie, fondatorul companiei Microsoft a impartasit titlurile cartilor care i-au placut cel mai mult in anul 2018, insa niciuna dintre elenu este de fictiune, relateaza Quartz Daily.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2609 seconds )