Libnet.ro
UNICEF

21:30

OUG pe legile justitie: modificarea afecteaza pana si dosarul Revolutiei

Playtech Playtech,
OUG pe legile justitie: modificarea afecteaza pana si dosarul Revolutiei

Guvernul a dat ordonanta de urgenta pe legile justitiei. Anuntul a fost facut de Tudorel Toader, ministrul Justitiei, la ora 10. Cele trei legi ale justitiei au fost modificate de Parlament. De asemenea, au fost validate de Curtea Constitutionala. Pe 15 octombrie, ministrul Justitiei a anuntat ca Guvernul a adoptat OUG pe legile justitiei. Augustin [] . continuă pe Playtech

OUG pe legile justitiei: modificarea afecteaza pana si dosarul Revolutiei

Guvernul a dat ordonanta de urgenta pe legile justitiei. Anuntul a fost facut de Tudorel Toader, ministrul Justitiei, la ora 10. Cele trei legi ale justitiei au fost modificate de Parlament. De asemenea, au fost validate de Curtea Constitutionala. Pe 15 octombrie, ministrul Justitiei a anuntat ca Guvernul a adoptat OUG pe legile justitiei. Augustin [] .

Ziua Z. Guvernul adopta OUG pe Legile Justitiei. Augustin Lazar: Va afecta dosarul violentelor din 10 august

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a atacat luni dimineata Ordonanta privind legile justitiei, spunand ca va afecta marile dosare aflate in curs de solutionare. Guvernul este asteptat astazi sa adopte Ordonanta de Urgenta privind cele trei legi ale justitiei, pentru a le pune in acord cu observatiile Comisiei de la Venetia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )