Libnet.ro
UNICEF

16:45

OUG pentru mentinerea conducerii Inspectiei Judiciare se discuta miercuri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OUG pentru mentinerea conducerii Inspectiei Judiciare se discuta miercuri

Consiliul Superior al Magistraturii discuta, in sedinta de plen de miercuri, proiectul de Lege privind aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului care reglementeaza modul in care se stabileste conducerea interimara a Inspectiei Judiciare IJ), permitand mentinerea in functie a inspectorului-sef si a inspectorului-sef adjunct, Lucian Netejoru si Gheorghe Stan, ale caror mandate au expirat in 1 septembrie, scrie News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Proiectul de Lege privind aprobarea OUG care permite mentinerea in functie a actualei conduceri a Inspectiei Judiciare, pe ordinea de zi a sedintei CSM

Consiliul Superior al Magistraturii discuta, in sedinta de plen de miercuri, proiectul de Lege privind aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului care reglementeaza modul in care se stabileste conducerea interimara a Inspectiei Judiciare IJ), permitand mentinerea in functie a inspectorului-sef si a inspectorului-sef adjunct, Lucian Netejoru si Gheorghe Stan, ale caror mandate au expirat in 1 septembrie.

Sectia pentru procurori a CSM a respins actiunea disciplinara a Inspectiei Judiciare fata de procurorul Elena Radescu

Sectia pentru procurori a CSM a respins, marti, actiunea disciplinara formulata de Inspectia Judiciara fata de procurorul Elena Radescu, cea care a condus echipa de inspectori desemnata sa efectueze controlul la DNA. Elena Radescu acuza in septembrie conducerea Inspectiei Judiciare de imixtiune in efectuarea controlului si de prelungire nejustificata a perioadei de control de natura a perturba activitatea DNA.

OUG pentru operationalizarea Sectiei de anchetare a magistratilor

Guvernul a adoptat, in sedinta de astazi, o Ordonanta de Urgenta pentru operationalizarea Sectiei de investigare a infractiunilor comise de magistrati, care va fi infiintata ca urmare a modificarii Legii privind organizarea judiciara, a anuntat ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Guvernul a dat OUG pentru sectia speciala de anchetare a magistratilor. Ce spunea in vara Comisia de la Venetia pe acest subiect

Guvernul a adoptat Ordonanta de Urgenta pentru operationalizarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor comise de magistrati, care va fi infiintata ca urmare a modificarii Legii privind organizarea judiciara, a anuntat ministrul Justitiei, Tudorel.

Tudorel Toader: Guvernul a adoptat OUG pentru operationalizarea sectiei privind infractiunile din Justitie

Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta privind unele masuri pentru operationalizarea sectiei privind infractiunile din Justitie, a anuntat ministrul Justitiei, Tudorel Toader, dupa sedinta Executivului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )