Libnet.ro
UNICEF

17:15

[P] WeAccelerate, programul prin care start-up-urile pot creste ntr-un ritm accelerat - Cu sprijinul Telekom Romania. nscrie-te si tu!

Hotnews Hotnews,
 [P] WeAccelerate, programul prin care start-up-urile pot creste ntr-un ritm accelerat - Cu sprijinul Telekom Romania. nscrie-te si tu!

Ai o pasiune pe care ai transformat-o in business? Ai un start-up si un produs care genereaza deja venituri si iti doresti sa iti dezvolti afacerea rapid? Faci parte dintr-o echipa entuziasta, dar dificultatile legate de finantare incetinesc evolutia proiectului?. continuă pe Hotnews

WeAccelerate, programul prin care start-up-urile pot creste intr-un ritm accelerat - cu sprijinul Telekom Romania. inscrie-te si tu!

Ai o pasiune pe care ai transformat-o in business? Ai un start-up si un produs care genereaza deja venituri si iti doresti sa iti dezvolti afacerea rapid? Faci parte dintr-o echipa entuziasta, dar dificultatile legate de finantare incetinesc evolutia proiectului?.

Utile: 5 moduri prin care animalele ti pot mbunatati viata; 5 cele mai comune greseli de evitat cnd ti renovezi apartamentul; Cum ajustezi volumul n Windows 10 mult mai eficient, per aplicatie

Cum sa faci si sa primesti complimente Te simti grozav cand daruiesti si este o adevarata bucurie cand primesti. Fie ca este vorba de vorbe bune, dragoste, ajutor, cadouri sau un. 4 avantaje pe care le-ai avea daca ti-ai muta biroul in mijlocul naturii Munca de birou este vazuta de multi angajatori si angajati drept un mediu rigid, foarte bine structurat, cu.

Orange Romania a contestat in instanta decizia prin care trebuie sa stearga datele cu caracter personale colectate fara avizul clientilor

Decizia Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal prin care institutia ANSPDCP) prin care i-a cerut companiei Orange Romania sa stearga, in termen de 30 de zile, datele.

Tolo.ro: Echipa lui Becali, FCSB, a semnat un contract cu Primaria Capitalei prin care asigura mentenanta pentru terenul de pe National Arena / Costul: 30.000 de euro pe luna

Primaria Bucuresti a semnat la sfarsitul anului trecut un contract cu FCSB prin care echipa lui Gigi Becali asigura mentenanta suprafetei de gazon de pe National Arena pentru 30. 000 de euro iar Primaria achita contractul, compensand din sumele aferente inchirierii stadionului si achitarii utilitatilor, potrivit unui document publicat luni pe tolo. ro.

Tolo.ro: Echipa lui Becali, FCSB, a semnat un contract cu Primaria Capitalei prin care asigura mentenanta pentru terenul de pe National Arena / Costul: 30.000 de euro pe luna / Replica Primariei

Primaria Bucuresti a semnat la sfarsitul anului trecut un contract cu FCSB prin care echipa lui Gigi Becali asigura mentenanta suprafetei de gazon de pe National Arena pentru 30. 000 de euro iar Primaria achita contractul, compensand din sumele aferente inchirierii stadionului si achitarii utilitatilor, potrivit unui document publicat luni pe tolo. ro. in replica, Primaria sustine ca protocolul a reprezentat o solutie temporara, deoarece conform legislatiei in vigoare nu putea face obiectul unei proceduri de achizitie publica.

Horoscop. Zodiile care isi pot schimba starea de spirit intr-o clipa

Schimarile de dispozitie sunt normale, dar uneori acestea pot fi prea dese in cazul anumitor persoane. S-ar putea ca unele zodii sa traiasca mult prea intens totul, iar relatiile lor ar putea avea de.

VIDEO SUA: Trump semneaza un decret prezindential prin care pune capat despartirii familiilor de migranti la frontiera

Presedintele american Donald Trump a semnat miercuri un decret care pune capat despartirii familiilor de migranti care au trecut ilegal frontiera Mexicului cu SUA, relateaza News. ro citand AFP.

Drama prin care a trecut o mama, odata ajunsa in SUA: Mi-au spus sa-mi iau la revedere de la copil. A inceput sa planga si sa strige sa nu-l parasesc

O femeie din El Salvador, Blanca Orantes-Lopez, a primit un apel de la o persoana necunosuta care a amenintat-o cu uciderea copilului sau daca nu ii da 5. 000 de dolari. De frica, femeia a plecat spre Statele.

De ce a reziliat Ioana Radu testamentul prin care Ion Dolanescu devenea mostenitorul ei

Intr-un interviu, Ionut Dolanescu, fiul regretatului cantaret de muzica populara Ion Dolanescu 1944-2009), a vorbit despre relatia pe care tatal sau a avut-o cu Ioana Radu. Interpreta de romante l-a trecut.

ştiri din Economie

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )