Libnet.ro
UNICEF

11:45

Un pacient cu coronavirus s-a sinucis la Spitalul Galati. Este cel putin al cincilea caz de acest fel din Romania

Hotnews Hotnews,
 Un pacient cu coronavirus s-a sinucis la Spitalul Galati. Este cel putin al cincilea caz de acest fel din Romania

Un barbat infectat cu Covid 19 s-a spanzurat intr-un salon al Spitalului Judetean din Galati, politia demarand o ancheta, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Spitalul Metropolitan Monza, in dispozitivul de lupta anti-COVID (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, joi, ca Spitalul Metropolitan Monza va intra in dispozitivul de lupta anti-COVID, oferind 30 de locuri pentru Terapie Intensiva si alte 30 pentru cazuri intermediare.

Un medic cu afectiuni grave a murit in agonie, acasa, infectat cu coronavirus. Familia acuza spitalul: Nu a fost considerat o urgenta

Doctorul Dragos Stanescu a fost seful Sectiei de Chirurgie Plastica de la Spitalul de Urgenta Sf. Pantelimon din Focsani. Chirurgul, care a avut si functii de conducere in sistemul medical, avea 68 de ani si a iesit la pensie in anul 2018, din motive medicale.

Beatrice Mahler: Medicul de familie este cel care apreciaza oportunitatea tratamentului antibiotic Acasa trebuie sa fim atenti la saturatia oxigenului sau la frecventa respiratorie (VIDEO)

Dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Capitala, a abordat discutiile legate de tratamentul antibioticin cazul infectiei cu noul coronavirus, dar a vorbit si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )