Libnet.ro
UNICEF

05:15

PANA LA 21 IANUARIE Parlamentul britanic va vota acordul Brexit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PANA LA 21 IANUARIE Parlamentul britanic va vota acordul Brexit

Acordul Brexitului intre Londra si Uniunea Europeana urmeaza sa fie supus votului deputatilor britanici pana la 21 ianuarie, a anuntat astazi un purtatorul de cuvant al Downing Street, la o zi dupa amanarea votului, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Parlamentul britanic va vota acordul de Brexit al premierului May nainte de 21 ianuarie - purtator de cuvnt

Parlamentul britanic va vota pentru sau contra planului de Brexit al premierului Theresa May inainte de 21 ianuarie, a declarat purtatorul ei de cuvant, potrivit Reuters. May trebuia sa tina votul marti, dar luni a anuntat ca il amana pentru a discuta cu oficialii europeni despre preocuparile exprimate de parlamentari.

Brexit: Ce se ntmpla daca Parlamentul britanic respinge acordul de divort? Un nou referendum, printre scenariile posibile

Votul asupra acordului pentru Brexit din Parlamentul britanic pare departe de a fi asigurat, in ciuda eforturilor premierului Theresa May de a convinge deputatii, inclusiv cei din tabara sa conservatoare, sa sustina textul, scrie AFP.

Prabusire economica si haos politic: Parlamentul britanic in fata votului crucial pentru Brexit

Marti are loc cel mai important vot din Parlamentul britanic de la referendumul pentru in Brexit care a incheiat cariera lui David Cameron pana astazi.

Chifu, despre votul crucial al Parlamentului Britanic pentru Brexit: Prabusire economica si haos politic

Marti are loc cel mai important vot din Parlamentul britanic de la referendumul pentru in Brexit care a incheiat cariera lui David Cameron pana astazi.

Theresa May vrea un compromis in acordul Brexit

Theresa May s-a intalnit rand pe rand cu liderii europeni si a dorit ca acestia sa ii acorde concesii in acordul Brexitului, astfel sa reuseasca o salvare a textului pe care Parlamentul britanic refuza sa il imbunatateasca intr-o forma actuala, dupa cum relateaza AFPAgence France-Presse).

BREXIT. Oficialii UE resping cererea premierului Theresa May privind o renegociere

Votul din Parlamentul britanic pentru acordul privind Brexitul a fost amanat, iar premierul Theresa May l-a trimis pe consilierul sau Olly Robbins la sediul Comisiei Europene pentru noi discutii. in schimb,.

incercare disperata pentru a salva acordul Brexit! Ce a facut Theresa May pentru a-si apara pretioasa intelegere cu UE

Theresa May, premierul din Marea Britanie, face o ultima incercare disperata de a-si salva acordul privind Brexit, astfel ca a pornit intr-un tur al capitalelor europene, marti, chiar la o zi distanta dupa ce.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2553 seconds )