Libnet.ro
UNICEF

17:15

Pana cand putem ramane cu Guvernul Dancila interimar. Explicatiile fostului sef al CCR Augustin Zegrean

Hotnews Hotnews,
 Pana cand putem ramane cu Guvernul Dancila interimar. Explicatiile fostului sef al CCR Augustin Zegrean

Viata Guvernului interimar al Vioricai Dancila poate fi prelungita pana la alegerile din 2020, in cazul in care PSD va opta pe termen lung pentru strategia anuntata deja de Viorica Dancila - neasigurarea cvorumului la votul de incredere pentru premierul desemnat. Pentru a asigura cvorumul, premierul desemnat are in fata o misiune delicata: sa convinga cvasimajoritatea parlamentarilor care au votat motiunea sa voteze Guvernul, deci sa aduca la aceeasi masa, pe langa PNL, ALDE, ProRomania, UDMR, PMP si minoritatile. continuă pe Hotnews

Guvernul Dancila mai face un cadou bugetarilor pe final de mandat: Vouchere de vacanta pana in 2025. Valoare mai mare in extrasezon

Guvernul Dancila vrea sa le mai faca un cadou bugetarilor, pe final de mandat, respectiv prelungirea acordarii de vouchere de vacanta pana in anul 2025 si majorarea valorii tichetelor folosite in extrasezon.

Turcan: Daca unii incep sa joace tot felul de dansuri de cochetarie si nu intra in forta pentru investirea unui nou guvern, este tinut in viata Guvernul Dancila

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, afirma ca partidul isi doreste sa se incheie aceasta perioada de instabilitate. Daca unii incep sa joace tot felul de dansuri din acestea de cochetarie si nu intra in forta pentru investirea unui nou guvern, practic este tinut in viata Guvernul Dancila, ceea ce nu cred ca-si doreste nimeni, spune Turcan.

Scenariu-soc: Guvernul Dancila rezista pana la alegerile din 2020

Viata Guvernului interimar al Vioricai Dancila poate fi prelungita pana la alegerile din 2020, in cazul in care PSD va opta pe termen lung pentru strategia anuntata deja de Viorica Dancila -.

AUDIO Barna, in sedinta de partid: Daca intram acum la guvernare validam PNL, inseamna pentru ei raiul pe pamant Prefer sa ramana Guvernul Dancila inca trei luni decat sa se intoarca din nou PSD vioara intai

O intrare a USR la guvernare ar insemna validarea PNL si ar putea duce in situatia ca la urmatoarele alegeri social-democratii sa se intoarca pe cai mari la putere. Mai mult, USR ar plati pentru greselile unei guvernari care ar crea in societate o frustrare ca nu s-a schimbat nimic si va fi asociata vechii clase politice. Acestea au fost, pe scurt, explicatiile pe care Dan Barna le-a dat colegilor de partid pentru decizia de a nu intra la guvernare, potrivit unei inregistrari a sedintei, publicate de Rise Project. UPDATE: Ulterior publicarii de Rise Project a inregistrarii, USR a publicat si ea pe Facebook inregistrarea completa a discutiei. Explicatiile lui Barna pentru USR-isti dupa ancheta Rise Project: Cumva ne-au zis si ei la interviu ca este o ancheta pornita la pont Eu il vad intr-o logica de atac de campanie.

Viorica Dancila: Pana cand plecam, facem eforturi sa achitam toate facturile pe PNDL 1 si PNDL 2

Viorica Dancilaa declarat, miercuri, la Tandarei,ca inainte de a pleca de la Palatul Victoria, guvernul PSD va face tot ce este posibil pentru achitarea tuturor facturilor pentru PNDL 1 si PNDL.

Lewis Hamilton si redescoperirea interioara - Viata sa nu avea niciun inteles pana cand a devenit vegan

Campionul mondial de Formula 1, britanicul Lewis Hamilton, a vorbit despre starea deplorabila a planetei si a sustinut ca viata sa nu avea niciun inteles pana in momentul in care a devenit vegan, scrie Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )