Libnet.ro
UNICEF

22:15

Pandemia de coronavirus scapa de sub control in Bulgaria: Cel mai negru bilant de la inceputul crizei sanitare

B1 B1,
Pandemia de coronavirus scapa de sub control in Bulgaria: Cel mai negru bilant de la inceputul crizei sanitare

Pandemia de coronavirus scapa de sub control si in Bulgaria, unde in ultimele 24 de ore s-a inregistrat un numar de 2. 243 de noi infectari cu coronavirus si 42 de noi decese provocate de. continuă pe B1

Pandemia de coronavirus scapa de sub control in Belgia: Spitalele raman fara paturi libere la ATI

Pandemia de coronavirus scapa de sub control in Belgia, unde spitalele ar putea sa ramana fara paturi libere pentru a trata cazurile grave ale bolii provocata de COVID-19. Acest scenariu sumbru ar urma sas e pr.

Masa romanilor, cea de toata pandemia: ce produse s-au consumat cel mai mult

Intr-o perioada in care foarte multi romani au stat in casa, multi dintre noi au evitat si livrarile de mancare. in concluzie, s-au apucat de gatit. O analiza interesanta ne atrage.

CONSILIER AL LUI TRUMP: Nu vom putea tine pandemia sub control

Un consilier de rang inalt al presedintelui american Donald Trump a recunoscut ca Statele Unite nu vor tine sub control pandemia de coronavirus, relateaza Digi24.

Incendiu scapat de sub control in California. Peste 90.0000 de oameni au fost evacuati (VIDEO)

Statul California are parte de un nou incendiu de amploare. Botezat The Silverado Fire, incendiul este complet scapat de sub control si continua sa se extinda rapid din cauza vantului care, pe alocuri, a atins vi.

Coronavirus: China raporteaza cel mai mare bilant de cazuri asimptomatice din ultimele 7 luni

China a raportat cel mai mare bilant de cazuri asimptomatice din ultimele aproape 7 luni, dupa o infectare in masa, de origine necunoscuta, in regiunea Xinjiang, transmite Reuters.

Fructele care ingrasa cel mai mult. Toti romanii le cumpara si cred contrariul

Daca tii dieta sau obisnuiesti sa le consumi in cantitati mari, atunci trebuie sa afli topul fructelor care ingrasa cel mai mult. Desi ai tinde sa crezi ca nu iti pot afecta silueta, unele dintre acestea contin mai mult zahar decat ti-ai fi inchipuit vreodata. Acestea sunt fructele care ingrasa cel mai mult in cazul .

Orasele din Romania cu cel mai curat aer. Sunt locurile perfecte pentru vacante

Daca te gandesti la o vacanta departe de aglomeratie, poate ar trebui sa afli despre orasele din Romania cu cel mai curat aer. Putini turisti stiu de locurile acestea. Localitatile din Romania cu aer curat Cum concediile in afara granitelor au fost anulate anul acesta, dar vrei totusi sa te bucuri de cateva zile departe .

Nick Kyrgios stie cu exactitate cine este cel mai mare jucator din istorie - Marele campion pe care nu-l ia in considerare

Discutiile despre existenta unui cel mai bun jucator din istoria tenisului masculin au reaprins dupa ce Nadal a castigat Roland Garros-ul si l-a egalat pe Federer la totalul titlurilor de Grand Slam 20). Chestionat in privinta acestui subiect, Nick Kyrgios nu a avut nicio urma de indoiala, australianul vorbind deschis despre alegerea lui.

China raporteaza cel mai mare bilant de cazuri asimptomatice din ultimele 7 luni

China a raportat cel mai mare bilant de cazuri asimtptomatice din ultimele aproape 7 luni, dupa o infectare in masa, de origine necunoscuta, in regiunea Xinjiang, transmite Reuters.

Istoric: Epidemia de coronavirus poate declansa cel mai diabolic sistem totalitar care a existat vreodata. Yuval Noah Harari, despre capcanele credintei in liberul arbitru

Istoricul israelian Yuval Noah Harari a sustinut, intr-un interviu pentru El Confidencial, ca epidemia de coronavirus, mai precis necesitatea de a limita raspandirea SARS-CoV-2, este folosita ca scuza pentru ca.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )