Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pandemia a facut prapad in turism. Judetul din Ardeal unde cazarile au scazut cu peste 50% in primele 7 luni

Adevărul Adevărul,
Pandemia a facut prapad in turism. Judetul din Ardeal unde cazarile au scazut cu peste 50% in primele 7 luni

Epidemia de coronavirus a afectat puternic turismul. Hotelurile si pensiunile au pierdut un numar mare de clienti in aceste luni, scaderile fiind de peste 50% fata de perioada similara din 2019. continuă pe Adevărul

Elevii scolilor din Bucuresti unde se vor amenaja sectii de votare vor face 4 zile de cursuri online

Elevii din scolile din Capitala, unde vor fi amenajate sectii de votare pentru desfasurarea alegerilor locale, vor face cursurile online in zilele de joi, vineri, luni si marti, a anuntat inspectorul general adjunct al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Marina Manea, conform Digi24.

Masca in scoli nu ar mai fi obligatorie! Orasul din Romania unde s-ar lua aceasta decizie

Anunt important pentru elevi si parinti! Masca nu ar mai fi obligatorie in scoli. Demersurile au fost incepute deja in unul dintre judetele Romaniei. Masca nu ar mai fi obligatorie in scoli Csaba Borboly, presedintele Consiliului Judetean din Harghita, doreste ca purtarea mastii sa fie facultativa in clasele primare, dat fiind ca masca dauneaza sanatatii .

Nervos peste masura, Daniel a spart usa apartamentului sau cu un ciocan. Ce l-a facut sa-si iasa din minti

Daniel traieste in Spania si chiriasii apartamentului sau l-au facut sa isi iasa din minti. Barbatul a spart cu ciocanul usa propriului apartament dintr-un bloc din Zaragoza pentru ca chiriasii care au refuzat sa-i plateasca chiria si au ramas in locuinta.

Cartierul din Bucuresti unde Adriana Saftoiu a fost muscata de un caine. Nu este prima victima a patrupedului

Clipe de groaza pentru Adriana Saftoiu. Deputatul PNL a povestit ca a fost mscata de un caine in timp ce se plimba intr-o zona populata din capitala. Femeia a ajuns la spitalul Matei Bals, unde a aflat ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )