Libnet.ro
UNICEF

10:15

PANDEMIA A RUPT LANTUL DE IUBIRE Patriarhul Daniel, atac direct la autoritati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PANDEMIA A RUPT LANTUL DE IUBIRE Patriarhul Daniel, atac direct la autoritati

Pandemia si alaiul de restrictii care o insotesc au pus Biserica Ortodoxa Romana si Guvernul pe pozitii adverse. continuă pe Ziarul Bursa

Patriarhul Daniel: in toamna lui 1989, autoritatile comuniste au interzis inchinarea la sfintele moaste ale Sf. Dimitrie. Peste cateva luni regimul comunist a cazut

Patriarhul Daniel a spus, marti, in predica tinuta in fata celor cateva sute de credinciosi prezenti la Catedrala Patriarhala de sarbatoarea Sfantului Dimitrie cel Nou, ca Dumnezeu nu se lasa batjocorit. El a vorbit despre minunile Sfantului Dimitrie, iar in acest context a spus ca in toamna anului 1989, la Hramul Sfantului Cuvios Dimitrie cel Nou, autoritatile comuniste au interzis inchinarea la sfintele moaste, motivand ca in aceeasi zi, in cladirea de alaturi, unde era sediul Marii Adunari Nationale, ar avea loc o sedinta importanta. Aceasta umilire a Sfantului Cuvios Dimitrie cel Nou a fost rasplatita in sensul ca peste cateva luni regimul comunist a cazut, a spus Patriarhul Daniel.

CTP, acid cu Patriarhul Daniel: I-au cantat in struna lui Ceausescu pana in ultima clipa

Ziaristul Cristian Tudor Popescu critica dur intr-un editorial amenintarile voalate transmise de Patriarhul Daniel la adresa PNL.

Politistul Marian Godina, ironii catre Patriarhul Daniel: Pe Sfantul Dimitrie nu l-a deranjat prea tare ca romanii se chinuiau in comunism de vreo 30 de ani

Patriarhul Daniel a sustinut, marti, in ultima zi a pelerinajului de Sf Dimitrie cel Nou din Capitala, ca autoritatile comuniste au interzis inchinarea la sfintele moaste in toamna anului 1989, iar in cateva.

Patriarhul Daniel: in 1989, autoritatile comuniste au interzis inchinarea la sfintele moaste, de Sfantul Dimitrie. Peste cateva luni regimul a cazut

Patriarhul Daniel ameninta voalat guvernul PNL amintind ca in toamna anului 1989, autoritatile comuniste au interzis inchinarea la sfintele moaste, iar peste cateva luni regimul comunist a cazut. Afirmatiile sale au fost facute pe fondul restrictiilor decise de autoritati cu privire la pelerinajele din acest an, in contextul pandemiei de COVID-19.

Patriarhul Daniel: in toamna lui 1989, comunistii au interzis inchinarea la sfintele moaste, de Sfantul Dimitrie cel Nou. Peste cateva luni, regimul a cazut. Dumnezeu nu se lasa batjocorit!

Patriarhul Daniel a sustinut, marti, ca autoritatile comuniste au interzis inchinarea la sfintele moaste in toamna anului 1989, iar in cateva luni intreg regimul a picat. A facut aceasta afirmatie la.

Patriarhul Daniel, avertisment subtil pentru guvernanti: Regimul comunist a cazut dupa ce a interzis pelerinajul la Sfantul Dimitrie

Patriarhul Daniel, prezent la ceremoniile religioase desfasurate de ziua Sfantului Dimitrie cel Nou, ocrotitorul Bucurestiului, a transmis un mesaj subtil guvernantilor. La predica din cadrul liturghiei, Prea Fericitul a amintit ca regimul comunist a cazut, dupa ce in anul 1989 a interzis pelerinajul de Sfantul Dimitrie.

Dezvaluiri scandaloase la Sinteza zilei. Patriarhul Daniel, amenintat cu executia

Mihai Gadea a devoalat, miercuri, la Sinteza zilei, operatiunea pusa la cale impotriva Patriarhului Daniel, dupa ce capul Bisericii Ortodoxe Romane a transmis marti un mesaj subtil pentru guvernanti in contextul deciziilor luate de autoritati in cazul ceremoniilor religioase desfasurate de ziua Sfantului Dimitrie cel Nou, ocrotitorul Bucurestiului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )