Libnet.ro
UNICEF

16:15

PANICA la bordul unui avion! Pasagerilor a inceput sa le curga sange din urechi si din nas! DETALII de ultima ora (VIDEO)

B1 B1,
PANICA la bordul unui avion! Pasagerilor a inceput sa le curga sange din urechi si din nas! DETALII de ultima ora (VIDEO)

Clipe de cosmar la bordul unui avion al companiei Jet Airways, care trebuia sa efectueze joi un zbor de la Mumbai la Jaipur. Aeronava a fost fortata sa aterizeze de urgenta deoarece aproximativ 30 de pasageri au. continuă pe B1

VIDEO Panica la bordul unei aeronave: pasagerilor a inceput sa le curga sange din nas si urechi din cauza unei greseli a pilotilor

Zeci de pasageri ai unui zbor dintre Mumbai catre Jaipur India) au simtit dureri de cap si au avut sangerari din nas si din urechi la scurt timp de la decolare din cauza unei greseli a pilotilor, scrie Time.

Pasagerilor unui zbor din India a inceput sa le curga sange din nas si din urechi. Avionul s-a intors de urgenta la sol

Treizeci de pasageri ai unui avion de linie indian au necesitat tratament medical, joi, dupa ce pilotii ar fi uitat sa initieze sistemul de presurizare. Avionul Boeing 737 al companiei Jet Airways, care zbura de.

VIDEO Cabina unui avion Jet Airways s-a depresurizat pentru ca echipajul a uitat sa actioneze un comutator/ Aproape 30 de persoane au avut nevoie de ngrijiri medicale

Aproape 30 de pasageri ai unui zbor operat de catre compania indiana Jet Airways au fost tratati pentru rani minore joi, dupa ce cabina avionului s-a depresurizat, ceeea ce a fortat aeronava sa se intoarca, au spus autoritatile aviatice, relateaza Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )