Libnet.ro
UNICEF

06:00

Panica la inmormantarea lui Cristian Topescu. Un barbat a lesinat chiar langa sicriu

Antena3 Antena3,
Panica la inmormantarea lui Cristian Topescu. Un barbat a lesinat chiar langa sicriu

Panica la inmormantarea lui Cristian Topescu. Un barbat a lesinat in multime si a fost purtat pe brate pentru a i se acorda primul ajutor. Nu se cunosc cauzele care au dus la acest incident, insa pare ca. continuă pe Antena3

Gestul tulburator facut de un barbat la inmormantarea lui Cristian Topescu

Un barbat care a fost prezent la inmormantarea lui Cristian Topescu a facut un gest de-a dreptul tulburator. Barbatul a ingenuncheat langa sicriul cu trupul neinsufletit al marelui comentator sportiv in.

Gest tulburator la inmormantarea lui Cristian Topescu. Cine si-a facut aparitia la cimitir

Cristian Topescu a fost inmormantat vineri cu onoruri militare. Fostul mare comentator sportiv a fost condus pe ultimul drum de familie si de toti cei care l-au cunoscut si l-au apreciat. Citeste.

Incident la inmormantarea comentatorului Cristian Topescu

Cristian Topescu este inmormantat, joi, la Cimitirul Ghencea din Bucuresti. Sute de oameni au venit la slujba religioasa pentru a-si lua ramas-bun de la marele comentator sportiv. in timpul predicii, unui b.

Coincidenta stranie legata de ziua in care Cristian Topescu a murit

Coincidenta stranie in legatura cu moartea lui Cristian Topescu. Acesta s-a stins din viata chiar de ziua fiului sau mai mare. Cristian Topescu jr a implinit, marti, 42 de ani, dar ziua in care ar fi.

Cristian Topescu a murit un om bogat: Avea o pensie militara si incasa o suma mare in fiecare luna

Cristian Topescu s-a stins la 81 de ani si, chiar daca in ultimii ani nu era in atentia publicului, reputatul comentator a dus o viata linistita, inclusiv din punct de vedere financiar.

Cristian Topescu a murit. Ion Tiriac: Vocea lui nu se poate inlocui

Fostul comentator sportiv Cristian Topescu a murit, marti, la varsta de 81 de ani. Topescu suferea de mai multe afectiuni cronice, printre care si diabet.

A murit Cristian Topescu. Bancul spus de Cristian Topescu in Parlament

A murit Cristian Topescu. Fostul comentator tv a fost si senator PNL. Prilej pentru cateva momente memorabile in Parlament. A murit Cristian Topescu La facerea lumii, Dumnezeu, ca sa-i ajute pe oameni sa.

Cristian Topescu a murit. Cine a fost omul care a marcat generatii de romani

Cristian Topescu a murit pe 15 mai, la varsta de 81 de ani. Acesta era internat in Spitalul Elias. Suferea de mai multe boli cronice, iar decesul lui Cristian Topescu a survenit in urma complicatiilor provocate de diabet. Cristian Topescu si-a petrecut ultima saptamana din viata internat la Spitalul Elias. Cristian Topescu a murit in [].

Cristian Topescu a murit. S-a aflat care a fost cauza mortii cunoscutului comentator sportiv

Cristian Topescu a murit. Celebrul comentator Cristian Topescu a murit la ora 16, la Spitalul Elias, unde se afla internat de cateva zile. Cristian Topescu a murit. Potrivit purtatorului de cuvant al.

Cristian Topescu a murit. Nadia Comaneci: Momentele de la Montreal nu au culoare fara vocea lui. Eu m-am simtit ca un copilas al lui

Cristian Topescu a murit. Cunoscutul comentator sportiv s-a stins din viata la varsta de 81 de ani. Cristian Topescu a murit. Cristian Topescu a relatat meciurile celei mai bune generatii din fotbal.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )