Libnet.ro
UNICEF

15:15

Panica intr-un avion care pleca din Moscova. Cabina aeronavei s-a umplut de fum; opt persoane au fost ranite

Antena3 Antena3,
Panica intr-un avion care pleca din Moscova. Cabina aeronavei s-a umplut de fum; opt persoane au fost ranite

Opt pasageri au fost raniti in timpul evacuarii de urgenta din cauza fumului care a umplut cabina unui avion Boeing-747, care urma sa plece vineri devreme de la Moscova spre Erevan capital Armeniei), de pe. continuă pe Antena3

ALERTA pe aeroport! Un avion cu 187 de pasageri, intors din drum din cauza unei defectiuni tehnice. MAI MULTE PERSOANE RANITE

Panica la bordul unui avion care pleca din Moscova spre spre capitala Armeniei, Erevan. in timp ce aeronava rula pe pista pentru decolare, cabina s-a umplut de fum. Pilotii au luat decizia de a anunta decolare.

Procurorul general spune ca va ataca decizia Judecatoriei Slatina prin care Sorina poate pleca din tara

Procurorul general interimar Bogdan Licu a declarat, joi, pentru Mediafax, ca va ataca decizia Judecatoriei Slatina, care a hotarat ca Sorina, fetita de 8 ani din Baia de Arama, poate pleca din tara, impreuna cu parintii adoptivi, o familie de romani stabiliti in SUA.

Cum a reactionat asistenta maternala, dupa ce judecatorii au decis ca Sorina poate pleca din tara

Asistenta maternala a Sorinei a reactionat la vestea ca micuta poate acum sa paraseasca Romania. Ce spun sotiii Saramat despre cazul fetitei din Baia de Arama si despre plecarea ei in Statele Unite ale Americii? Caz Sorina: Familia de asistenti maternali, despre plecarea fetitei in SUA Tribunalul Slatina a decis, in cursul zilei de astazi, .

Impozit de 90% pentru pensiile speciale! Cum arata documentul PSD care taie din banii pentru indemnizatii de lux

Se anunta schimbari pentru pensiile de lux. Acestea ar putea fi impozitate cu nu mai putin de 90%. Cum arata documentul PSD care taie din banii marilor pedanti? Impozit de 90% pentru pensiile speciale Un proiect de act normativ inregistrat deja la Senat propune impozitarea pensiilor mari, nu doar a celor speciale, cu 90% peste .

Breaking News. Avion Lufthansa, evacuat din cauza unei amenintari cu bomba

Un avion al companiei Lufthansa cu destinatia Frankfurt a fost evacuat pe aeroportul din Belgrad joi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )