Libnet.ro
UNICEF

23:45

Panica intr-un mare oras din Romania. Prezenta unui urs semnalata printr-un mesaj RO-ALERT

România Liberă România Liberă,
Panica intr-un mare oras din Romania. Prezenta unui urs semnalata printr-un mesaj RO-ALERT

Prezenta unui urs a fost semnalata luni seara intr-o gospodarie din municipiul Odorheiu Secuiesc, lo. continuă pe România Liberă

Noi cu motiunea, presa straina cu realitatea. Cum ne vede The Associated Press - Targurile de toamna din Romania, incantare pentru toate varstele si buzunarele

Targurile de toamna din Romania sunt semnale zgomotoase si colorate ca vara a luat sfarsit. Si pentru multe familii din zonele mai sarace ale tarii sunt unele din putinele evenimente accesibile din tot anul. Targuri ca acela de la Titu, la nord-vest de Bucuresti, erau singurele distractii publice in Romania rurala din secolul al 19-lea. in zilele noastre sunt ceva mai tehnologizate, dar altfel putine s-au schimbat in doua secole.

Cand are loc lansarea volumului Hoinar prin Romania. Jurnalul unui calator francez,de Gregory Rateau

Luni, de la ora 19. 30, la Libraria Carturesti Verona Demisol Strada Pictor Arthur Verona 13-15, Bucuresti), va avea loc lansarea volumului Hoinar prin Romania. Jurnalul unui calator francez, de Gregory Rateau, recent aparut la Editura Polirom, in traducerea lui Nicolae Constantinescu. Traducerea simultana va fi sustinuta de Claudia Davidson-Novosivschei, iar lansarea va fi urmata de o sedinta de autografe.

Participa la cea de-a 27-a editie a Topului Firmelor din Romania

Potrivit traditiei de 27 de ani, Consiliul National al IMM-urilor din Romania CNIPMMR) organizeaza in data de 8 noiembrie 2019, incepand cu ora 9:30, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel evenimentul de business al anului, Topul Firmelor din Romania.

Prognoza meteo, luni, 14 octombrie. Ce anunt a facut Florin Busuioc la PRO TV despre valul de caldura din Romania

Potrivit prognozei meteo anuntata de Florin Busuioc la PRO TV, luni, 14 octombrie, temperatura aerului va avea valori mai ridicate decat cele normale. Vedeta matinalului statiei numite a facut un anunt despre valul de cadura din Romania. Prognoza meteo, luni, 14 octombrie, anuntata de Florin Busuioc la PRO TV Florin Busuioc, sau Busu, asa cum .

Alocatiile copiilor din Romania o costa scump pe Marea Britanie. Cat plateste in fiecare an

Conform unei publicatii, Marea Britanie plateste mult pentru, an de an, alocatiile copiilor care tariesc in Romania. Masura este catalogata ca fiid absurda de numeroase organizatii care monitorizeaza fenomenul mjigratiei, aducand in prim-plan faptul ca nu mai putin de patru milioane din Marea Britanie traiesc la limita saraciei. Cat plateste Marea Britanie pentru alocatiile copiilor .

Angajatii din Romania, nevoiti sa se reprofileze: ce recomanda specialistii

Un nou avertisment emis de experti atrage atentia asupra meseriilor care vor disparea pana in 2030, pe piatia din Romania. Aceste informatii ar trebui sa te ambitioneze sa te.

Angajatii Amazon din Romania se uita la filmulete realizate in casele oamenilor de camerele de monitorizare

Amazon primeste acuzatii grave. Se pare ca angajatii companiei din Romania si India se uita la filmari realizate in casele oamenilor de camerele de monitorizare Cloud Cam care se vand in.

Angajati ai Amazon din Romania si India se uita la filmulete realizate in casele oamenilor de camerele de monitorizare Cloud Cam ale companiei - Bloomberg

Amazon a fost acuzata ca angajati ai sai din Romania si India se uita la filmulete realizate in casele oamenilor de camerele de monitorizare Cloud Cam care se vand in SUA. Clipuri realizate de aceste camere au ajuns fara acordul user-ilor la angajati ai Amazon care se uita la ele pentru a antrena soft-urile de inteligenta artificiala, astfel incat camerele sa functioneze mai bine, scrie Bloomberg. Amazon spune ca toate franturile video care ajung la angajatii sai sunt ,fie trimise de testeri, fie de useri care aleg sa le trimita pentru ca au avut probleme cu produsul si le vor rezolvate.

Cel mai mare pelerinaj ortodox din Romania, in plina desfasurare: Zeci de mii de oameni s-au inchinat la sfintele moaste ale Cuvioasei Parascheva (VIDEO)

Sarbatoare mare, astazi, pentru credinciosii ortodocsi. Este Sfanta Cuvioasa Parascheva! La Iasi, are loc, in acest moment, cel mai mare pelerinaj ortodox din tara, la care participa aproape 80 de mii de.

JALE si lacrimi amare! iNMORMANTAREA celei mai IUBITE artiste de MUZICA USOARA din Romania!

Regretata cantareata Laura Stoica numele complet Adriana-Laurentia Stoica) trebuia sa isi serbeze de curand ziua de nastere. Din pacate, s-a stins din viata pe 9 martie 2006, in urma unui grav accident.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )