Libnet.ro
UNICEF

11:31

Papa Francisc, avertisment in pandemie: Se asculta mai mult de marile companii financiare decat de oameni!

Antena3 Antena3,
Papa Francisc, avertisment in pandemie: Se asculta mai mult de marile companii financiare decat de oameni!

Papa Francisc ia din nou atitudine cu privire la modul in care unele tari au ales sa gestioneze pandemia de coronavirus. in cadrul Audientei Generale de miercuri, Suveranul Pontif a denuntat faptul ca societatile pun de multe ori interesele economice inaintea celor sociale. continuă pe Antena3

Papa Francisc critica guvernele care asculta de companiile farmaceutice in detrimentul angajatilor din domeniul sanitar

Papa Francisc a criticat faptul ca pentru a vindeca pandemia de coronavirus tarile asculta mai mult de companiile farmaceutice decat de personalul sanitar, care se afla in prima linie in spitale, sau in taberele de refugiati, relateaza EFE si Vatican News, potrivit Agerpres.

Povestea romanului care il serveste pe Papa Francisc. Cine este Petru Tampau, de fapt. VIDEO

In acest articol va vom prezenta povestea romanului din Vrancea, care, de sase ani, ii serveste mancarea Papei Francisc. Din primele zile imi stia numele. Mai multe detalii despre chelnerul care sta la aceeasi masa cu liderul spiritual, in continuare. Povestea chelnerului roman de la masa Papei Francisc Petru Tampau este un chelner roman care .

Dilema la care nu s-a gandit nimeni are un raspuns: cine polueaza mai mult, bogatii sau saracii?

In ultimii 30 de ani, procentul celor mai bogati oameni din populatia globala a emis de doua ori mai mult carbon in atmosfera decat intreaga cea mai saraca jumatate a planetei. Cele 64 de.

Genial! Cum pastrezi mustul dulce mai mult timp. Trei metode folosite de gospodinele de la tara

Toamna se culeg strugurii si se face mustul, o bautura gustoasa de care trebuie sa profiti din plin. Putini sunt cei ce stiu ca aceasta licoare are efecte extraordinare asupra organismului, fiind bogat in vitamine. insa, cum faci ca mustul sa reziste testului timpului? Ei bine, daca vrei sa devii o gospodina desavarsita, trebuie sa .

De ce esti fericit, de fapt, cand mananci inghetata. Si tara in care oamenii consuma cel mai mult

Fara doar si poate, inghetata este unul dintre cele mai populare deserturi din lume, dar si deliciul preferat in special pe timp de vara. Aceasta imbraca o multime de arome si este prezenta pe toate continentele. De ce esti fericit, de fapt, cand mananci inghetata Dar inghetata are si multe secrete pe care e musai .

Horoscop luna octombrie 2020. Fecioarele fac bani, Varsatorii au parte de mai mult timp liber

A venit toamna si odata cu ea noi planuri pentru multi dintre noi. Luna octombrie vine cu provocari noi pentru toate zodiile. Unii dintre nativi castiga mai multi bani, in timp ce altii au mai mare grija la timpul liber sau la prietenii pe care ii au in jur.

BVB Tranzactii de 571 milioane lei, de peste opt ori mai mult decat media zilnica

Schimburile cu actiunile Banca Transilvania, cea mai importanta companie de la BVB ce va intra in indicii de piata emergenta a FTSE Russell, au dat aproape jumatate din rulaj * Transferuri importante in piata deal cu titlurile Electrica, Transelectrica si Conpet Ultima zi a pietei noastre de capital in categoria celor de frontiera conform FTSE Russell a fost marcata de o valoare a tranzactiilor de 571,49 milioane de lei, de peste opt ori mai mare decat media zilnica a acestui an, de circa 66,77 milioane de lei, aproape jumatate din rulaj 48,8%) fiind asigurat de schimburile cu actiunile Banca Transilvania TLV). Valoarea transferurilor cu titlurile institutiei de credit s-a ridicat la 287,77 milioane de lei, fiind schimbate 116,77 milioane de actiuni, echivalentul a 2,24% din capitalul bancii, cotatia TLV incheind ziua la 2,46 lei, in scadere cu 1,6% fata de pretul din ziua anterioara.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )