Libnet.ro
UNICEF

22:30

Papa Francisc merge si in Bulgaria, dar Biserica Ortodoxa nu il vrea: Canoanele Sfinte nu ne permit

Playtech Playtech,
Papa Francisc merge si in Bulgaria, dar Biserica Ortodoxa nu il vrea: Canoanele Sfinte nu ne permit

Papa Francisc va merge in vizita si in Bulgaria, dupa trei zile petrecute in Romania, dar vecinii de la sud de Dunare nu reusesc sa se puna de acord in privinta ceremoniilor religioase. Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Bulgare a anuntat miercuri ca va accepta o intalnire a Suveranului Pontif cu Patriarhul Neofit, dar ca [] . continuă pe Playtech

Biserica Ortodoxa Bulgara refuza sa ia parte la evenimentele prevazute cu prilejul vizitei Papei Francisc la Sofia

Biserica Ortodoxa Bulgara a anuntat miercuri ca nu va participa la evenimentele prevazute cu prilejul vizitei Papei Francisc la Sofia si nici nu va organiza servicii religioase comune, relateaza The Sofia Globe.

Papa Francisc in Romania si GDPR-ul

Cu ocazia extraordinara a vizitei Sfantului Parinte Papa Francisc in Romania, Arhiepiscopia Romano-Catolica Bucuresti, prin masurile stricte de securitate ce se impun, este nevoita sa prelucreze date cu caracter personal si chiar sa faca o profilare a participantilor, conditionand participarea de inscrierea nominala pe site-ul operatorului.

Papa Francisc: Este un sacrilegiu sa spui ca Messi este Dumnezeu

Papa Francisc considera un sacrilegiu ca atacantul argentinian Lionel Messi sa fie comparat cu Dumnezeu, informeaza lesoir. be. Evident, este agreabil sa-l vezi jucand. Este un foarte bun jucator, dar nu este un Dumnezeu, a spus pontiful.

Papa Francisc, despre migratie: Liderii politici vor sfarsi prin a ajunge prizonierii zidurilor pe care le construiesc

Papa Francisc a declarat ca politicienii care ridica bariere in calea migrantilor vor sfarsi prin a ajunge prizonierii zidurilor pe care le construiesc. inteleg ca, atunci cand vine vorba despre.

Papa Francisc critica exporturile de arme europene care ''ucid copii '' in Yemen

Papa Francisc a criticat, ierim, guvernele europene care furnizeaza arme pentru razboiul civil din Yemen, argumentand ca astfel de actiuni nu sunt in concordanta cu incercarile lor de a opri imigratia in masa.

Romanii se inghesuie sa-l vada pe Papa Francisc! Peste 100.000 de persoane s-au inscris pentru vizita Suveranului Potif de la Sumuleu Ciuc

In mai putin de o luna, peste 100. 000 de pelerini s-au inscris deja pe platforma online lansata special pentru pregatirea vizitei Papei Francisc la Sumuleu Ciuc, unde, de peste 450 de ani, are loc un celebru.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )