Libnet.ro
UNICEF

18:15

Parabola merelor. Cteva motive pentru care optimismul membrilor coalitiei de guvernare ar trebui sa fie mai moderat

Hotnews Hotnews,
 Parabola merelor. Cteva motive pentru care optimismul membrilor coalitiei de guvernare ar trebui sa fie mai moderat

Daca ii arati cuiva 10 mere, acesta poate vedea in el o portie de viitor compot, altul o felie de posibil tort de mere iar un al treilea ar vedea doar 10 mere la care s-ar uita pana cand acestea s-ar strica. La conferinta de miercuri a Coface, destinata prezentarii studiului insolventelor, Eugen Anicescu country manager) si Iancu Guda Services Director) au prezentat fotografia economiei Romaniei. Adica merele pe care le avem in prezent. Hint: uitati imaginea tortului de mere. El nu exista. continuă pe Hotnews

Parabola merelor. Cteva motive din care optimismul membrilor coalitiei de guvernare ar trebui sa fie mai moderat

Daca ii arati cuiva 10 mere, acesta poate vedea in el o portie de viitor compot, altul o felie de posibil tort de mere iar un al treilea ar vedea doar 10 mere la care s-ar uita pana cand acestea s-ar strica. La conferinta de miercuri a Coface, destinata prezentarii studiului insolventelor, Eugen Anicescu country manager) si Iancu Guda Services Director) au prezentat fotografia economiei Romaniei. Adica merele pe care le avem in prezent. Hint: uitati imaginea tortului de mere. El nu exista.

Adevaratele motive pentru care iti este mereu frig

Te-ai intrebat de ce iti este frigmai tot timpul? Fie vara, fie iarna, nu scapati de senzatia de frig si parca orice ati face, mereu iese invingator. Ei, bine, exisa explicatii si sunt lega.

Motivele pentru care nu te odihnesti, desi dormi suficient

Dormi intre sasesi opt ore pe noapte, dar tot te trezesti obosit? Pe langa stres, exista si alte lucruri care ti-ar putea afecta calitatea somnului. Patul si salteaua- Un pat vechi, care.

Motivul pentru care stresul te poate imbolnavi

Din fericire majoritatea dintre noi nu ne confruntam cu situatii care ne pun viata in pericol prea des. Cu toate acestea, avem parte in continuare de stres, care poate deveni cronic din cauza unei situatii care se.

Margherita de la Clejani, UMILITA in ultimul hal: Imaginea INTERZISA pentru care a jurat razbunare!

Umilinta maxima pentru Margherita de la Clejani, care a fost in urma cu cateva luni tinta multor rautati din cauza operatiilor estetice pe care si le-a facut. Andrei Duban a facut publica o poza cu brunet.

Noul Cod rutier bulverseaza Romania: Acesta e gestul pentru care mii de soferi risca acum amenzi uriase!

Noul Cod rutier aduce amenzi colosale! Posesorii de autovehicule care au lipite pe geamuri diverse accesorii care pot reduce vizibilitatea conducatorului auto risca amenzi de pana la 3. 000 de lei. Legislatia.

Adevaratul motiv pentru care Cristina Ich a mers acasa la fostul iubit, Piturca JR. Rasturnare de situatie! Ce s-a intamplat, de fapt

Cristina Ichs-a confruntat in ultimele zile cu o situatie la care nicicand nu s-a asteptat! Frumoasa satena a fost prinsa intr-un joc a carui explicatie a aflat-o in exclusivitate.

ştiri din Economie

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )