Libnet.ro
UNICEF

10:45

Parada militara ceruta de Donald Trump, amnata pna n 2019 din cauza costurilor care se ridica la 92 de milioane de dolari

Hotnews Hotnews,
 Parada militara ceruta de Donald Trump, amnata pna n 2019 din cauza costurilor care se ridica la 92 de milioane de dolari

Presedintele american Donald Trump a cerut organizarea unei parade militare in SUA de Ziua Veteranilor 11 noiembrie), insa aceasta fost amanata pana in anul 2019, dupa ce presa a dezvaluit ca evenimentul ar costa peste 92 de milioane de dolari, de peste trei ori mai mult decat se estima initial, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Parada militara ceruta de Trump pentru a marca 100 de ani de la sfarsitul Primului Razboi Mondial a fost anulata

Oficiali din Departamentul Apararii a SUA au anulat o parada militara planuita a fi organizata odata cu Ziua Veteranilor prin care dorea sa se marcheze 100 de ani de la sfarsitul Primului Razboi Mondial, relateaza BBC.

Donald Trump a promulgat bugetul pe 2019 al Pentagonului. China anunta ca va evalua exhaustiv noua lege a bugetului apararii

Presedintele american Donald Trump a semnat luni legea bugetului Pentagonului pe 2019 care prevede cheltuieli de 716 miliarde de dolari, aparandu-si proiectul de Forta spatiala si aratand cu degetul spre China, relateaza AFP, DPA si Reuters. Ministerul Comertului din China a anuntat marti ca va analiza de maniera exhaustiva noua lege a bugetului apararii din SUA care intareste rolul unei comisii-cheie insarcinate cu revizuirea investitiilor straine propuse si a cerut tratament corect pentru investitorii chinezi, relateaza Reuters, citat de Agerpres.

in plin RAZBOI COMERCIAL intre SUA si UE, Donald Trump vine in Europa pentru a participa la o PARADA MILITARA

Presedintele SUA, Donald Trump, a anuntat vineri ca va participa la Paris, pe 11 noiembrie, pentru a participa la ceremoniile care marcheaza un secol de la incheierea Primului Razboi Mondial. Voi merge la Paris.

Donald Trump, AMENINTARI FARA PRECEDENT la adresa Turciei: A actionat FOARTE, FOARTE RAU. Nu vom sta cu bratele incrucisate! (VIDEO)

Donald Trump a lansat un atac extrem de dur la adresa Turciei. El a afirmat, vineri, ca aceasta tara a actionat foarte, foarte rau si risca noi masuri punitive din partea Washingtonului. Reactia liderului.

Acuzatii extrem de grave la adresa lui Donald Trump. Ce spune un fost sef CIA

Fostul director al CIA, John Brennan, a afirmat ca presedintele american Donald Trump i-a retras accesul la secretul de aparare pentru a-i intimida pe detractorii sai si pentru a inabusi o ancheta asupra.

Donald Trump BOXEAZA cu Angele Merkel! Imaginea care face inconjurul lumii (FOTO)

Muzeul figurilor de ceara Madame Tussauds din Berlin are o noua atractie. O reprezentare a presedintelui american Donald Trump care loveste cu pumnul in fotografia cancelarului german Angela Merkel, lipita pe.

INTRIGI CONJUGALE la Casa Alba! Melania vrea sa divorteze de Donald Trump. RISCA DEPORTAREA

Omarosa Manigault Newman, fosta angajata la Casa Alba, a spus ca Melania Trump asteapta ca sotul ei sa isi incheie mandatul ca sa poata ulterior divorta. in plus, este de parere fosta angatata a lui.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )