Libnet.ro
UNICEF

09:01

PARASITI de URGENTA aceasta tara!. AVERTISMENT fara precedent pentru ROMANI! ANUNT de MAXIMA IMPORTANTA

B1 B1,
PARASITI de URGENTA aceasta tara!. AVERTISMENT fara precedent pentru ROMANI! ANUNT de MAXIMA IMPORTANTA

Vin vremuri grele si pentru cetatenii din Libia! Ministerul Afacerilor Externe MAE) a transmis luni o alerta de calatorie pentru romanii care intentioneaza sa calatoreasca sau care se afla in Libia, av. continuă pe B1

Cutremur MAJOR in VINEREA MARE! Avertisment fara precedent! VA URMA O CATASTROFA?!

Un cutremur puternic, de peste 8 grade, ar urma sa aiba loc in Saptamana Mare a catolicilor! REPEDE CLICK AICI: ROMANIA PLANGE SI E iN DOLIU! A MURIT INTERPRETA DE MUZICA POPULARA iNDRAGITA DE MILIOANE.

GABRIEL OPREA (UNPR): Exista un nationalism fara precedent in Europa

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat astazi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Resita, ca Europa se afla la un moment al unui nationalism fara precedent, insa formatiunea sa considera ca proiecutl Uniunii Europene este sustenabil si aduce progres Romaniei.

Atentate in Sri Lanka: marturia unor romani care abia au plecat din aceasta tara. Care e, de fapt, situatia

Atentatele din Sri Lanka, soldate cu sute de morti, au fost comentate de doi romani care au plecat tara chiar inainte de comiterea atentatelor. Ei au povestit experienta pe care au trait-o in tara situata la sud-est de India. Atentatele din Sri Lanka au fost analizate de doi romani ce tocmai vizitasera aceasta tara. Pe [] .

Varsta de pensionare este schimbata oficial: Revolta fara precedent, toti pensionarii sunt in strada... Proteste masive care pot darama Guvernul

Cateva mii de oameni din Croatia au protestat, in octombrie, in centrul capitalei, Zagreb, fata de planurile guvernului de a creste varsta de pensionare la 67 de ani si de a diminua pensiile pentru cei care.

Aceasta tara va ridica toate restrictiile de piata muncii. Romanii care se angajeaza pot castiga si 5000 de euro

Elvetia, una dintre cele mai bogate tari din Europa, va ridica definitiv restrictiile pe piata muncii pentru romani si bulgari, in luna mai. Restrictiile pe piata muncii din Elvetia pentru romani si bulga.

VIDEO Valencia - Villarreal 2-0 / Calificare fara emotii pentru lilieci - Duel cu Arsenal in semifinale

Invingatoare cu 3-1 in prima mansa, Valencia s-a impus si pe teren propriu in fata celor de la Villarreal, scor 2-0. Liliecii s-au calificat astfel pentru a treia oara in semifinalele Europa League, acolo unde o vor intalni pe Arsenal.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )